Celebrity News

Milan Kalinić pristao na sporazumni razvod! Evo kako je sa Sandrom podelio imovinu (FOTO)

Razvod Milana Kalinića ne prestaje da intrigira javnost

Milan Kalinić pristao na sporazumni razvod! Evo kako je sa Sandrom podelio imovinu (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Po izjavama tajnog izvora, razvod Milana Kalinića privodi se kraju bez mnogo pompe i previranja.

Glumac i njegova izabranica, tokom trajanja braka, prvenstveno su bili dobri prijatelji, koji navodno nisu dozvolili da ih odluka o prekidu ljubavnog odnosa na tom putu poremeti.

Pročitajte: Žena je počela da primećuje neke stvari, nemam lepo mišljenje o njemu - Komšije oplele po Kaliniću, otkrile detalje razvoda

Ako se pogleda nekoliko prethodnih godina, primećuje se da ne postoji gotovo nijedna izjava komičara u kojoj on govori o bračnim problemima.

Naprotiv, uvek je pričao samo najbolje o supruzi, njihovoj roditeljskoj solidarnosti, razumevanju i toleranciji, koja je bila izuzetno prisutna a nadasve o lekovitim razgovorima.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Kada je tako bilo u braku, kada su dijalozi lečili sve njihove dileme, zašto i danas, kada se ljubav ugasila, ne bi bilo istovetno.

Upravo iz tog razloga razvod Milana Kalinića nije završio u parnici, već se odvija sporazumno, a izvor blizak umetniku tvrdi da su podelu zajedničke imovine on i Sandra izvršili na sledeči način.

- Glumac i voditelj je odmah prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, i oni će tu nastaviti da žive.

Pročitajte: Kad ti jave da te žena VARA sa vlasnikom noćnog kluba... Najpotresniji dani u braku i životu Sandre i Milana Kalinića

- On se preselio kod svoje majke u centar grada i tamo već neko vreme živi. U svom vlasništvu zadržaće i džip i skuter, koji svakodnevno koristi kako bi završio sve obaveze po gradu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Pored stana, Sandri će ostati i jedan automobil - rekao je izvor za Kurir, koji je takođe otkrio da nekadašnji skladni partneri od početka godine ne žive pod istim krovom.

Komentari (0)

Loading