Celebrity News

Žena je počela da primećuje neke stvari, nemam lepo mišljenje o njemu: Komšije oplele po Kaliniću, otkrile detalje razvoda

Razvod Milana Kalinića prokomentarisale komšije

Žena je počela da primećuje neke stvari, nemam lepo mišljenje o njemu: Komšije oplele po Kaliniću, otkrile detalje razvoda

Ata Images

Razvod Milana Kalinića posle 18 godina braka za domaću javnost dogodio se kao grom iz vedra neba. Milan i Sandra važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, te je ova vest mnoge zatekla.

Bračni par, koji se na večnu ljubav zavetovao 2006. godine, odlučio je da na svoj brak stavi tačku, a razvod Milana Kalinića prokomentarisale su i komšije.

Pročitajte: Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dete - Milan Kalinić ogorčen o razvodu

- On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovde, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi - tvrdi komšija za "Kurir".

- Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari, nastaje problem. On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to. Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona jedna super žena - rekao je komšija.

Ata Images

 

Komšije su razvod Milana Kalinića prokomentarisale, a glumac i voditelj o ovoj, za njega osetljivoj temi rekao je sledeće:

"Ne dajem komentare na tu temu" - rekao je za "Blic".

 

Komentari (0)

Loading