Celebrity News

Saša Popović se vraća u Zvezde Granda, datum poznat

Saša Popović se vraća u Zvezde Granda

Saša Popović se vraća u Zvezde Granda, datum poznat

Antonio Ahel/ATAImages

Zdravstveno stanje Saše Popovića zabrinulo je mnoge, s obzirom da je već neko vreme odsutan iz javnosti, a nije se pojavio ni na snimanjima emisije "Zvezde Granda".

Ipak, Saša Popović se vraća u "Zvezde Granda", a lepe vesti sa publikom je podelila Snežana Đurišić, otkrivši i kada će im se direktor Grand produkcije pridružiti.

Pročitajte: Harmonikaš, pevač, milioner - Koju školu je završio Saša Popović?

- Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sledeće snimanje. On dolazi na sledeće snimanje - istakla je ona.

Podsetimo, nedavno je i voditeljka Vesna Milanović otkrila da je Saša pre svog kratkog odsustva pripremio ceo plan rada:

- Sašu vrlo brzo očekujemo. Trenutno je odsutan, ali samo trenutno zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Saša sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućen i da njegov tim to nadgleda i dobro radi - rekla je Vesna za Blic, pa dodala:

- Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, bio je na audicijama u Beogradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju - zaključila je Milanovićeva.

Komentari (0)

Loading