Celebrity News

Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dete: Milan Kalinić ogorčen o razvodu

Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre , bruje svi mediji

Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dete: Milan Kalinić ogorčen o razvodu

Antonio Ahel/ATAImages

Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, kako tvrde domaći mediji.

Par ima ćerku Teu i sina Vuka, a glumac je za sebe često govorio da je otac za primer.

Pročitajte:Kad ti jave da te žena VARA sa vlasnikom noćnog kluba... Najpotresniji dani u braku i životu Sandre i Milana Kalinića


 - Ne volim da govorim o sebi kad su mnoge stvari u pitanju, ali kada je reč o roditeljstvu tvrdim da sam najbolji tata na svetu - rekao je svojevremeno Milan kada se dotakao i teme razvoda, odnosno muškaraca koji nakon kraja braka zanemaruju decu.

- Meni su to nejasne stvari, da se razvedeš od žene, a razvedeš se i od deteta, a toga je puno. Ja kad uđem u priču sa ljudima koje upoznam kroz posao, govorim o muškarcima koji su razvedeni, kad ih pitam kakvi su sa decom, a oni mi kažu 'nemam neki kontakt', ja uđem u znaš kakvu raspravu!", rekao je glumac i dodao:
"Ništa ne prihvatam kao opravdanje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Uglavnom se vade na majku, odnosno bivšu ženu, pa kažu 'majka ovo, majka ono'. Šta majka? Koja majka može meni da zabrani da vidim svoje dete? Koji sud? Koji zakon? Tu niko ne može da ti stane na put - rekao je Kurir TV Milan koji je ponosio kako njegova supruga izgleda.

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“, rekao je voditelj nedavno i dodao da mu imponuje što Sandru svi gledaju

- Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje -  govorio je Milan ponosno.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading