Celebrity News

Date im sve što imate - oči, dušu, celo telo: Tihomir Stanić otkrio zbog čega glumci stradaju

Serija Nobelovac oduševila publiku

Date im sve što imate -  oči, dušu, celo telo: Tihomir Stanić otkrio zbog čega glumci stradaju

Jelena Jovanov

Nova igrana serija „Nobelovac” u produkciji RTS-a počinje sa emitovanjem 5. oktobra. Prve epizoda prikazana je premijerno na Nacionalnom festivalu filma i televizije na Zlatiboru, a publika je bila oduševljena.

Pročitajte:Tihomir Stanić njen odlazak nikada nije preboleo - Nema dana da ne zaplačem

Serija o Ivi Andriću vraća nas u 1961. godinu i prati priču o pripremi i odlasku u Stokholm na dodelu Nobelove nagrade. Ono štoje publici još interesantnije serija se bavi Andrićevim detinjstvom, diplomatijom čak i ljubavnim životom, koji je uvek bio tajnovit.

Tihomir Stanić potpisan je kao glumac, reditelj i pisac koji je prezadovoljan kako je serije prihvaćena.

- Mnogi su plakali jer ima situacija u kome se prepoznaje savremeni čovek. Preisputujemo bitne odluke koje je Andrić u životu doneo, a jedna od njih je da ne ode u Švjacrasku kao ambasador, već da provede godine u okupinaranom Beogradu - rekao je Stanić koji ovu seriju smatra početkom nove etape u svojoj karijeri.

On se osvrnuo i na druge uloge koje su mu obeležile karijeru i istakao da  glumci celog sebe daju u svaki novi projekatj

Date im sve što imate: oči, dušu, celo telo, oni žive nezavisno od vas. Stradaju oni koji se vežu za uloge koji zaborave da su svetla pozornice ugašena - rekao je glumac.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

Aleksandaru Berčeku  je u sali Kulturnog centra Zlatibor uručena nagrada za životno delo.

Komentari (0)

Loading