Celebrity News

Ana Bekuta izgubila krov nad glavom, otišla u podstanare! A svi su mislili da pliva u parama (FOTO)

Problemi Ane Bekute u jednom momentu kulminirali su

Ana Bekuta izgubila krov nad glavom, otišla u podstanare! A svi su mislili da pliva u parama (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Da su problemi Ane Bekute veliki niko nije znao.

Skrivala je estradna umetnica od javnosti, medija pa i kolega tužnu sudbinu.

Pročitajte: Kolika je penzija Ane Bekute? Pevačica potvrdila- Tačno je!

Nije želela da je narod po tome pamti, da to bude stavka o kojoj će se govoriti kada god se spomene njeno ime, zato je ćutala i sa izazovima se nosila sama.

Tek par kolega, koje je smatrala prijateljima, a koji su joj se u nedaći našli znali su kakve prirode su problemi Ane Bekute.

Antonio Anhel / Ata images

 

Aca Ilić i Biljana Jevtić primili su je u svoj dom, gde je ostala punih sedam godina.

Period koji bi volela da zaboravi vezan je za devedesete, strašne godine, tada se razvela.

– Kada se Ana razvela od Preje, živela je u stanu kod mene i Biljane, bilo je to devedesetih. Mi smo imali stan na Senjaku i ona je bila u njemu nekih sedam godina, nakon toga je stala na noge i kupila stan sebi. Ne znam da li je ona razvodom izgubila kuću i da li joj je Preja sve uzeo, nisam se bavio time, to su njihove stvari. I dan-danas smo u dobrim odnosima sa njom, a šta se dešavalo u Šapcu, ne znam. Sa Prejom i njegovom ženom viđam se na slavi kod zajedničkih prijatelja i Ana mi nije zamerila to što sam u dobrim odnosima sa njim - ispričao je svojevremeno Aca a Ana je tek skoro sve potvrdila:

- Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta…-počela je izlaganje Ana pa dodala: 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Verovatno mnogi misle da sam tada imala brdo para, ali istina je sasvim drugačija. 

- Moja sestra Milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. 

- Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio.

- Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško.

Pročitajte: Dva puta ćete pogledati fotografiju -Ana Bekuta plava i odlično joj stoji (FOTO)

- Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- A na sceni ništa nije smelo da se primeti i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisili. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. 

- Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveno osiguranje - zaključila je Bekuta.

 

 

Komentari (0)

Loading