Celebrity News

Dve decenije u braku sa poznatom voditeljkom: Ivan Zarić konačno sa suprugom u javnosti (FOTO)

Ivana i Ivan Zarić u javnosti posle duže vremena

Dve decenije u braku sa poznatom voditeljkom: Ivan Zarić konačno sa suprugom u javnosti (FOTO)

Zoran Mandić/ATAImages

Ivana i Ivan Zarić svoju ljubav neguju već 23 godine. Glumcu i novinarki njihova privatnost bila je na prvom mestu, te su porodični život mudro čuvali u četiri zida, a u javnosti su se veoma retko pojavljivali zajedno.

Ivana je bila posvećena odgajanju ćerki, Katarine i Olge, a kako su one već velike devojke, roditelji konačno imaju vremena jedno za drugo, te Ivanu i Ivana sve češće imamo prilike da u javnosti vidimo zajedno.

Pročitajte: Glumački talenat nasledili su od oca - Svi ga znate iz popularnih serija! Evo ko je otac Milice i Ivana Zarića (FOTO)

- Sada je lako, deca su porasla i napora koji mala deca zahtevaju više nema. A i ja radim manje nego pre. Ranije je bilo komplikovano, naročito kada su bile male, a ja ‘na pokretnoj traci’.

Ni sama ne znam kako sam uspevala da izdržim taj tempo, ali tada mi je to delovalo skroz normalno, bila sam mlađa – rekla je nedavno omiljena voditeljka, koju gledamo u emisiji Nešto između.

Antonio Anhel / Ata images

 

Sada smo par imali prilike da vidimo na premijeri predstave "Yu turneja" nasmejane, vidno raspoložene i ležerno odevene, spremne da uživaju u ostatku večeri.

Sada smo Ivana i Ivanu Zarić imali priliku da vidimo na premijeri predstave "Yu turneja". Ležerno odeveni, nasmejani i spremni da uživaju, poajvili su se sa cvećem u ruci i balonima.

 

Komentari (0)

Loading