Celebrity News

Saška Veselinov bez dlake na jeziku! Ovo je prava istina: Narcisi ostavljaju najbliže ljude (FOTO)

Brak Saške Veselinov i Đorđa Đokovića krunisan je rođenjem naslednika

Saška Veselinov bez dlake na jeziku! Ovo je prava istina: Narcisi ostavljaju najbliže ljude (FOTO)

M.M./ATA Images

Brak Saške Veselinov i Đorđa Đokovića sklopljen je čak dva puta.

Jednom pred Bogom u crkvi Svetog Marka u Beogradu, drugi put pred matičarem na plaži u Crnoj Gori.

Pročitajte: Godinu i po dana od rođenja sina Saška Veselinov se obratila Đoletu Đokoviću - Znam da si imao druge planove, ali...

Pravoslavnoj ceremoniji i romantičnom činu tokom kojih su mladenci razmenili bračne zavete prisustvovao je odabran krug ljudi.

Instagram

 

Tek najbliža rodbina i prijatelji, imali su tu čast da posvedoče sklapanju braka dizajnerke i direktora Serbian Opena, što je u neku ruku dokaz njihove skromnosti i želje da intimu sačuvaju od javnosti.

Ne govore Đorđe i Saška mnogo za medije, vrlo retko se ističu i to samo kada su poslovne prilike u pitanju.

Iz razloga jer ne žele da se svaki čas osvrću i striktno vode računa kako se ponašaju preselili su se u stan u Dubaiju, gde su skrojili život po svojim merilima.

Pre par dana Saška je Đoletu emotivnom objavom čestitala rođendan, potom su otputovali u Francusku u Pariz - grad ljubavi, odakle su se takođe putem Instagrama nasmejani i zagrljeni javili a sve je ukazivalo na to da žive život iz bajke.

Instagram

 

Ako je tako kako se na prvi pogled čini, ako zaista jedno drugo usrećuju, prepuni su poštovanja, razumevanja i ljubavi otkud potreba bivše manekenke da se putem mreža izjasni na konto loših odnosa?

Ona je, naime, podelila objavu influenserke Divne Milovanović u kojoj opisuje kako se narcisi ponašaju prema svojim partnerima.

- Narcisi ostavljaju najbliže ljude da se bore sami, bez ikakve podrške, dok glume velike humaniste i dobročinitelje pred potpunim strancima.

Pročitajte: Brak Saške i Đorđa Đokovića je baš onakav kako su sanjali, podelili prelepe vesti

- Bilo da je reč o poslovnoj krizi, bilo da je reč o tebi da je neko vama blizak bolestan, bilo da je reč o tome da ste u drugom stanju ili da je porođaj tek prošao i da je sada na redu briga o bebi oni će nestati i ostaviti vas da se borite sami- kazala je psihološka savetnica, a Saška joj je sve aminovala.

Instagram

 

U dnu je napisala: "Sjajno objašnjeno".

 

Komentari (0)

Loading