Celebrity News

Ni mermer, ni detalji od zlata: Kuhinja Lidije Vukićević ni nalik na druge (FOTO)

Kuhinja Lidije Vukićević kao iz magazina

Ni mermer,  ni detalji od zlata:  Kuhinja Lidije Vukićević ni nalik na druge (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Odavno je Lidija Vukićević svoj dom na Bežanijskoj kosi skockala po meri svoje ličnosti. Cveće, umetnine i boje osnova su dekora, možda i najživopisnijeg enterijera, koji ste do sada videli.

Ipak, kada je kuhinja Lidije Vukićević u pitanju, glumica je odlučila da ne prati poslednje trendove, već se odlučila za rustičan izgled.

Pročitajte: Lidija Vukićević celu jednu sobu pretvorila u ormar - Na policama i ofingerima visi preko pola miliona dolara (FOTO)

Umesto radne površine, glumica je odabrala prazne bele police, koje je ispunila platnenim kutijama u bež boji, dok je jedan ceo zid rezervisan za odlaganje estetičnih i praktičnih posudica. Uz najvišu policu nalaze se i merdevine kako bi glumica lakše mogla da se snađe i dohvati sve što joj treba.

Lidija je prilikom uređenja kuhinje vodila računa o vakom detalju, od korpe za hleb do mesta za odlaganje vina, a njena kuhinja uređena je kao sa Pinteresta.

Instagram

 

Osim što je potpuno drugačija od ostalih, kuhinja Lidije Vukićević veoma je praktična, te glumica uvek zna gde joj se šta nalazi i ima dovoljno prostora da uživa u spremanju najrazličitijih recepata.

Komentari (0)

Loading