Celebrity News

Tada sam ga prezrela: Ovom čoveku Rada Manojlović 20 godina nije smogla snage da oprosti

Ispovest Rade Manojlović slama srce

Tada sam ga prezrela: Ovom čoveku Rada Manojlović 20 godina nije smogla snage da oprosti

Antonio Anhel/Ata Images

Tokom karijere Rada Manojlović suočila se sa mnogobrojnim usponima i padovima, ipak, najnovija ispovest Rade Manojlović slama srce. Pevačica se prisetila najtežeg perioda života, majčine bolesti, te otkrila da od tada jednom čoveku nije oprostila.

Rada se tom prilikom osvrnula na priču o novcu, te otkrila da joj novac ništa ne znači.

Pročitajte: Ćerko, ovo ću ti reći samo jednom… Otac Rade Manojlović jasno stavio do znanja šta misli o njenom POMIRENJU SA MILANOM

- Ne znači mi, vidi, ja sam imala sam jednog komšiju, koji nam je i rođak i koji je onako stvarno bogat. I kada se moja mama lečila, moj tada je pozajmljivao novac po selu, nismo imali, mislim to je stvarno bila bolest koja je dugo trajala. I on je njega tada pitao za, ne znam, da mu pozajmi 50 evra, što je za njega bilo... kao i danas da te neko pita za 50 evra. Njemu to ništa nije značilo. Gradio je kuću, imao je ne znam koliko - ispričala je u svojoj ispovesti Rada.

- I on je nama rekao da trenutno gradi kapiju pa nema, a to mu je peta kuća i tako to. A svi su znali, celo selo je znalo da se moja mama leči, mi uzimamo za to, za bolest. Na kraju je moj otac svima vratio dugove, ali sam tada prezrela tog čoveka i nikad mu se više nisam javila, dvadeset godina eto, a to je preko puta nas.

Ata Images

 

- To me je jako pokrenulo jer nisam mogla da shvatim. Sirotinja nam je davala zadnje što su imali, a on, eto...

Podsetimo, Rada Manojlović imala je 19 godina kad se njena majka razbolela, radila je i paralelno učila kako bi zaradila novac i pomogla ocu oko lečenja majke.

- Ja sam u tim godinama već radila svadbe, šatore, uporedo, drugi pevač peva na svadbi, ja na pauzi učim za školu i dobijam sve petice - rekla je svojevremeno u emisiji Slavice Đukić Dejanović.

Ispovest Rade Manojlović o bolesti majke slama i najtvrđa srca.

- Ja se prospem, to je prvi put da sam plakala, da sam došla do svesti da to nije laž. Ja pored nje krokodilske suze, ona kaže: "Radmila, zašto plačeš?" Ja tu njoj kažem: "Zato što nisam provela više vremena sa tobom." Jer ja sam bila stalno na svirkama, stalno u školi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ja sam zarađivala i ona meni kaže: "Molim?! Radmila, neću više da te vidim da si plakala, jer da ti nisi radila..." Jer pevanje je kao i sada i tada bilo više nego prosečna zarada, jer tata je mogao da zaradi nešto, ali ja sam deset puta više zarađivala i ona meni kaže: "Da ti nisi pevala, da nisi radila, ja ne bih imala da se lečim". Jer mi smo sve davali za lečenje. "...I ne bi mi produžila život za ovoliko." I meni prestanu suze kao rukom odnete. Tako je znala jednom rečenicom da me smiri. Ja to i dan-danas pamtim, ona je umela da me smiri, da smiri neku moju grižu savesti, sve te moje propuštene trenutke. Sada kada bismo vratili vreme, džaba pare i džaba sve kad nisam provela vreme sa njom.

 

Komentari (0)

Loading