Celebrity News

Stefan i Tara Đoković JEDINI U ODELJENJU nemaju OVO: Zar pored svih Novakovih miliona?

Sin i ćerka Novaka Đokovića žive pod staklenim zvonom

Stefan i Tara Đoković JEDINI U ODELJENJU nemaju OVO: Zar pored svih Novakovih miliona?

Luis Soto/Profimedia

Sin i ćerka Novaka Đokovića žive u izobilju.

Za razliku od sportiste koji je, po njegovim rečima, odrastao u nemaštini, njih dvoje ne moraju da brinu za budućnost.

Pročitajte: Jelena Đoković progovorila o uceni - Porodica ima jasan cilj

Jednog dana od oca će naslediti nekretnine, milione na računu, ali ono najvažnije što će iz kuće poneti su lepo vaspitanje i zdrave navike.

Poznato je da teniser i njegova supruga imaju određene stavove po pitanju hrane, zbog čega Stefan i Tara Đoković ne konzumiraju sve što i njihovi vršnjaci. U startu se razlikuju.

Profimedia

 

Prema Jeleninim tvrdnjama, svojevremeno im je dato da probaju meso i dozvoljeno da sami odluče da li će nastaviti to da jedu.

Navodno, oboje su odabrali da prate roditelje, koji su i po mnogim drugim stvarima izričiti.

Recimo po pitanju telefona i tableta.

Pročitajte: Novak Đoković zaustavio saobraćaj na ulicama Njujorka - Svi komentarišu najboljeg tenisera sveta, a oglasio se i Bogdan Bogdanović

Gostujući u emisiji kod Ivana Ivanovića, teniser je jasno stavio do znanja da njegova deca nemaju ni jedno ni drugo i da će on i supruga nastojati da ih zaštite od uticaja Interneta dok god mogu.

- To je neminovno svuda oko tebe, svi imaju telefone i te tablete, mi živimo u digitalnom dobu. Tehnološki razvoj je nenormalan poslednjih 15 godina i onda ti kao roditelj... ja sam roditelj dva mala deteta od 10 i 7 godina i naravno da sam sebi postavljam pitanje šta sad - počeo je temu Novak.

- Oni nemaju telefone, supruga i ja se protivimo tome, ali, s druge strane, oni malo, malo pa se žale: "Imaju svi u školi, osim nas, zašto mi ne možemo?"

- Nije uopšte lako u tom ambijentu i toj sredini, to se onda preslikava na mnogo veće društvene nivoe i teme, da, ako svi nešto rade, moraš i ti. Ako stado radi ovako, moraš i ti, pa ne moraš - zaključio je teniser.

Komentari (0)

Loading