Celebrity News

Pojavila se i ukrala šou: Majka Tee Tairović stigla u Arenu (FOTO)

Majka Tee Tairović stigla u Arenu

Pojavila se i ukrala šou: Majka Tee Tairović stigla u Arenu (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Večera "Gori Balkan" jer Tea Tairović peva pred prepunom Beogradskom Arenom. Prvi od dva koncerta počeo je, a brojni poznati stigli su da podrže koleginicu.

Ipak, najvažnija podrška stigla je od majke Tee Tairović, novinarke Božive Malević, koja je među prvima stigla u Arenu.

Pročitajte: Na svadbi za refren dobije 5.000 evra, a ovako živi: Ovo je kuća Tee Tairović u Novom Sadu koju deli sa majkom (FOTO)

Božica je za ovu priliku odabrala crnu elegantnu toaletu, a sa lica nije skidala široki osmeh, ne skrivajući koliko je ponosna na svoju naslednicu.

Ono što je prisutnima privuklo posebnu pažnju je neverovatna sličnost između majke i ćerke, te je potpuno jasno da je Tea od majke nasledila lepotu, stas i fatalne zelene oči.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Majka Tee Tairović stigla je i svojom atraktivnom pojavom ukrala šou, a o podršci koju od nje dobija, Tea je mnogo puta govorila.

- Mama, ja nisam uvek bila idelana žena, nisam bila idealni saradnik, nisam bila idealna ćerka... Mnogo puta sam bila na vrhu, mnogo puta sam sijala, a nekada sam bila i na stubu srama. Kroz šta god da sam prolazila, i to Vama kažem, život me je tome učio kroz šta god da prolazim, da ste najgore na svetu uvek jedna žena stoji tu sa vaše strane, drži vašu stranu makar bila fizički tu ili vas gledala negde. Za naše majke, na naše heroje.. Volite vaše majke - reči su kojima se Tea obratila majci i publici na prošlogodišnjem koncertu na Tašmajdanu, a šta ove godine sprema za svoju najveću podršku ostaje da vidimo.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari (0)

Loading