Celebrity News

Spremio je celu sezonu unapred pa otišao: Prijateljica Saše Popovića otkrila detalje njegovog zdravstvenog stanja

Zdravstveno stanje Saše Popovića - ovo su detalji

Spremio je celu sezonu unapred pa otišao: Prijateljica Saše Popovića otkrila detalje njegovog zdravstvenog stanja

Antonio Ahel/ATA Images

Zdravstveno stanje Saše Popovića tema je o kojoj javnost ovih dana najviše priča, i to od kada se direktor Granda nije pojavio na prvom snimajućem danu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Od tada se o njegovom zdravstvenom stanju spekuliše, a sada je Sašina dobra prijateljica i zaposlena, novinarka Vesna Milanović otkrila sve detalje o Sašinom zdravlju:

Pročitajte: Zdravstveno stanje Saše Popovića se pogoršalo - Spremio testament, evo kome ostavlja nekretnine, a kome poslove

- Sašu vrlo brzo očekujemo. Trenutno je odsutan, ali samo trenutno zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu.

Saša sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućem i da njegovog tim to nadgleda i dobro radi - rekla je Vesna za Blic, pa dodala:

- Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, audiciju bio je u Boegradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju - zaključila je Milanović.

Komentari (0)

Loading