Celebrity News

Lekarski nalazi Ane Bekute isplivali u javnost: Saznalo se sve o njenoj bolesti (FOTO)

Bolest Ane Bekute navela je pevačicu na promenu stila života

Lekarski nalazi Ane Bekute isplivali u javnost: Saznalo se sve o njenoj bolesti (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Bolest Ane Bekute  privremeno je sprečila pevačicu u daljem radu.

Estradna umetnica, čim je dobila dijagnozu, fokusirala se na proces izlečenja, te se spekulisalo da je pomoć potražila čak u inostranstvu.

Pročitajte: Crna Ana, šta si to obukla? Bekuta stajlingom izazvala reakcije kao nikad do sada - A nazivali su je modnom ikonom (FOTO)

Iako se na tu temu dosta u medijima spekulisalo, nije klonula. Naprotiv, reči podrške kolega i fanova iskoristila je da se poput ptice Feniks podigne iz pepela i nastavi tamo gde je stala, doduše ne u istom ritmu.

U velikoj meri korigovala je stil života, način ophođenja prema ljudimaunucima, sinu, ali najpre prema sebi samoj.

Još pre četiri godine kada ju je zadesilo predinfarktno stanje, dobila je strogu zabranu lekara da se izlaže i najmanjem stresu, dok se sada odlučila i za drastičnu promenu načina ishrane.

Antonio Anhel / Ata images

 

S obzirom na to da se odvikla od kuhinje i da od Mrkine smrti retko za sebe samu nešto priprema angažovala je agenciju koja se bavi pripremom i dostavom hrane po obrocima: doručak, užina, ručak, užina i večera, sve regulisano po kalorijama i u skladu sa njenim zdravstvenim stanjem.

Bolest Ane Bekute uticala je na njenu krvnu sliku, koju je korekcijom unosa namirnica uspela da vrati gotovo na staro stanje.

Pročitajte: Ana Bekuta se vratila, i evo šta kaže zašto je nije bilo punih mesec dana

Ovim uspehom pohvalila se na Instagramu:

- Nakon šest nedelja promišljene ishrane moja krvna slika je besprekorna - napisala je ispod slike sa rezultatima, koje je dala na uvid svima koji su želeli da pogledaju.

Instagram

 

Nema sumnje da je Ani svakog dana sve bolje, a svi se nadaju njenom učešću u "Zvezdama Granda" i ove sezone.

Komentari (0)

Loading