Celebrity News

Vidi se ko nosi pantalone u domu Đokovića: Novak počeo da priča o deci, Jelena ga poklopila

Deca Novaka Đokovića lepo su vaspitani mališani, razdragani i željni znanja poput drugih

Vidi se ko nosi pantalone u domu Đokovića: Novak počeo da priča  o deci, Jelena ga poklopila

Abdullah Firas/ABACA/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deca Novaka Đokovića upućena su u najvećoj meri na majku Jelenu.

S obzirom na to da teniser dosta putuje, kada je kod kuće trenira dva, nekada i tri puta dnevno, normalno je što sa svojim mališanima on nije uspostavio odnos kakav imaju sa njegovom suprugom.

Pročitajte: Novak Đoković zaustavio saobraćaj na ulicama Njujorka - Svi komentarišu najboljeg tenisera sveta, a oglasio se i Bogdan Bogdanović

Jelena, iako ima posla oko Fondacije, najveći deo svog vremena poklanja Stefanu i Tari koji su sada u najkritičnijem razdoblju kada je reč o vaspitanju.

Profimedia

 

Neko kaže da, šta sa decom uradite do sedme godine, uradili ste, neko kaže da sa decom stalno mora da se radi uprkos uspostavljenim granicama i temeljima, neko, pak, da je najvažnije da mališani osete ljubav, da su zaštićeni i poštovani, te da samim tim oni i neće osetiti potrebu da prave greške.

O tome Novakova izabranica stalno preispituje sebe i u svom podkastu govori sa sagovornicima, među kojima ima ljudi raznih profila.

Lično, iz iskustva, ona smatra da je roditeljstvo najteža uloga, najveća odgovornost svakog čoveka, te da joj se samim tim mora ozbiljno pristupiti.

Julien M. Hekimian / Getty Images for LVMH x Vogue x NB

 

Za razliku od supruga koji ima drugu vrstu uloge u porodici, ona je ta od koje se očekuje da su deca vaspitana.

Nije tako samo u kući Đokovića, već duže vreme na Balkanu vlada model po kome je majka centralna figura kuće i neko ko se uvek pita o naslednicima.

Nema sumnje da bi Nole voleo da je drugačije, čak je u intervjuu za "Tennis Channel" pokušao svoju ulogu da uveća, ali kako je supruga stajala pored njega, morao je ipak da prizna.

- Od dvoje roditelja ja sam onaj koji je odgovoran za njihove aktivnosti, sportove, zdrav životni stil - kazao je Novak i pogledavši suprugu dodao:

- Želim... Evo prevrće očima dok govorim - pokazao je na Jelenu i nasmejao se.

- Stalno ih podsećam koliko je važno da budu aktivni i bave se sportom.

Instagram

 

- Bilo da je reč o tenisu ili čemu god, samo budi aktivan, idi napolje. Trudim se da ih svaki dan vodim sa sobom na tenis, čak i na dan svog meča želim da budu sa mnom - zaključio je Novak.

Nema sumnje da će za dve, tri godine kada odluči da okači reket o klin Nole proširiti svoju odgovornost kada su sin i ćerka u pitanju.

Pročitajte: Zar je dotle došlo? Dijana i Srđan uzimali pare pod kamatu, Novak je morao sve da vrati

Za sada je ovako i čini se da mu na tome niko ne zamera. Svi u porodici ga podržavaju, njegove uloge kad god mogu igraju jer jedino tako uz punu podršku voljenih postaje se najbolji na svetu.

WARP Studio

 

Stefan i Tara svesni su ko im je otac i ništa više i ne očekuju, istovremeno nadaju se da će kroz godinu-dve više vremena provoditi sa njim.

Komentari (0)

Loading