Celebrity News

Pre Miroslava Ilića Mirjana Antonović bila je u vezi sa OVIM poznatim muzičarem: Posvetio joj pesmu, pa se razočarao

Bivši dečko Mirjane Antonović napisao je jednu od najlepših ljubavnih pesama

Pre Miroslava Ilića Mirjana Antonović bila je u vezi sa OVIM poznatim muzičarem: Posvetio joj pesmu, pa se razočarao

ATA Images

Bivši dečko Mirjane Antonović bio je poznat kao jedan od najtalentovanijih kantautora SFRJ.

Razočarani u ljubavi u njegovim numerama pronalazili su utehu ili, pak, razlog da se u kafani dobro pred svima isplaču.

Pročitajte: Ma kakav DNK... OVO je nepobitni dokaz da je Devin sin Miroslava Ilića (FOTO)

Numera "Zbog jedne crne žene" njegovih je ruku delo, a bila je posvećena nikom drugom do ljubavnici Miroslava Ilića.

Reč je o Krunislavu Kići Slabincu, izvanrednom umetniku koji je ovaj svet napustio pre četiri godine.

Pre nego što je oboleo, uprkos tome što nije ostao sa Mirom u emotivnoj vezi, umeo je povremeno da joj piše, čime se ona pohvalila na Fejsbuku.

 

 

- Kićo mi je poslao neke stare slike. Kako sam bila dete. Petnaest godina pre Miroslava - napisala je Mirjana ispod isečka iz novina na kome pozira sa Krunislavom, a u naslovu stoji "Naša veridba neće biti tajna".

I nije bila tajna da su se Mira i Kića voleli. On se u nju, kako je tvrdio, zaljubio na prvi pogled, a već u povratku kući strašno je patio za njom.

- Da sam znao koliko ću zbog toga propatiti i drugima naneti bola, ne bih ništa pisao... Prestao bih da pevam. No, da krenem od početka. Odleteo sam u Njurork na turneju i tamo, sticajem okolnosti, upoznao divnu crnokosu devojku - prisećao se Slabinac.

 

 

- Zaljubio sam se kao dečak. I kao uvek u našoj profesiji, dolazi ono najteže. Odlazak. Ne znam da li su to već godine, ili sam po naravi takav, ali sam u avionu strašno patio. U toj srebrnoj ptici su se svi oduševljavali izlaskom sunca, a ja sam sedeo tužan i sam...

- Tu sam napisao tekst, a kompozicija mi je već polagano sela u uvo... U Zagrebu sam je završio, a zatim snimio na ploču. Postala je tražena jer je iskrena i napisana u jednom dahu.

- Naše poznanstvo i ljubav povredili su me na vrlo grub način. No, da kažem malo više o toj tajanstvenoj, kako su je neki nazivali. Zove se Mira i rodila se i živela u našoj zemlji sve do svoje četvrte godine.

- Zatim je otišla u Sjedinjene Države. Posle toliko godina sada je došla ovamo i nakon mesec dana pojavio se mali intervju u jednom listu. Šta je tu svega nadrobljeno! Nisam verovao svojim očima. Žao mi je zbog nje. Jedna iskrena inspiracija i ljubav tako su povređene.

 

 

- Nije mi jasno zašto su se okomili na mene. Ja ni od koga nisam sakrivao Miru, vodio sam je svuda sa sobom, i na izlete, i na koncerte.

Pročitajte: Mirjani Antonović sin priredio iznenađenje za pamćenje - Miroslav Ilić je ne želi, a Devin je čuva kao suvo zlato

- Volimo se iako je pre bila udata, a to je zaista samo naša stvar. Zašto nisu mogli da budu kavaljeri prema jednoj ženi, a ne da je bezobzirno napadnu kojekakvim izmišljotinama - ispričao je muzičar, koji nije dočekao srećan kraj sa crnom ženom ispevanom u pesmi.

 

 

Napustila ga je i nedugo potom uplovila u tajnu vezu sa Ilićem, sa kojim je ostala u drugom stanju.

Bivši dečko Mirjane Antonović, kako tvrdi, ostao je povređen, njegove emocije su bile odbačene, ipak pesma je tu kao njihov dokaz.

 

Komentari (0)

Loading