Celebrity News

Karleuša otkrila kroz kakvu agoniju Dragana Mirković prolazi sa Tonijem: Nazvala me je i rekla da sam imala sreće s Duškom

Jelena Karleuša o Dragani Mirković često u poslednje vreme govori

Karleuša otkrila kroz kakvu agoniju Dragana Mirković prolazi sa Tonijem: Nazvala me je i rekla da sam imala sreće s Duškom

ata images/M.M./ Antonio Ahel

Otkako ih je u godinu i po dana ista sudbina zadesila, u neku ruku i zbližila, Jelena Karleuša o Dragani Mirković priča samo i isključivo iz aspekta prijatelja.

 Pop diva folk-koleginicu smatra prijateljem već niz godina, međutim taj odnos donedavno bio je skrivan od medija.

Pročitajte: Duško se posle razvoda javno obratio Jeleni - Dobra si majka i dobar drug, ali...

Pretpostavljalo se da se Karleuša i Dragana poštuju, ali da se toliko cene i vole da se čuju telefonom i jedna drugoj poveravaju tajne to je mnogima bilo prosto nezamislivo.

Potpuno različite karakterno dve umetnice pronašle su zajednički jezik, a poslednjih godinu i po dana dodatnu temu za razgovor.

Kurir TV

 

Obe su, naime, prošle kroz proces razvoda, što je, nažalost, podrazumevalo mučne razgovore sa bivšim supružnicima, njihovim advokatima, podelu imovine, odlaganja po najvažnijim pitanjima, besmislene zahteve i potrebu da od svega zaštite decu.

Gostujući u jutarnjem programu Prve televizije Jelena je donekle pojasnila kakav je njen odnos sa estradnom divom i u par reči, uz ono "Nadam se da se Dragana na mene neće naljutiti", otkrila da sa Tonijem proživljava pravu brakorazvodnu dramu.

Pročitajte: Devojčica od 15 godina ovako ide u školu - Mame ne prestaju da komentarišu ćerku Jelene Karleuše (FOTO)

Na pitanje voditeljke Irine Vukotić ko od koleginica ju je pozvao kada je čuo da se razvela Karleuša je spomenula Draganu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Dragana prolazi kroz ružan razvod, pozvala me je i rekla da sam imala sreću sa Duškom, jer je sva naša zajednička imovina prepisana na našu decu. Ja sam rekla, a kako drugačije, mi ćemo otići jednoga dana, one ostaju - otkrila je Jelena ono što su mnogi posumnjali.

Komentari (0)

Loading