Celebrity News

Da li je on najbogatiji dečak poznatih roditelja? Evo šta će sve naslediti sin Goge Sekulić: Nije reč samo o nekretninama!

Sin Goge Sekulić nasledio stan u Dubaiju

Da li je on najbogatiji dečak poznatih roditelja? Evo šta će sve naslediti sin Goge Sekulić: Nije reč samo o nekretninama!

Antonio Anhel / Ata images

Od kada je pre dve nedelje Goga Sekulić doživela saobraćajnu nesreću, reakcija njenog bivšeg supruga, Uroša Domanovića, koji je pritekao u pomoć, sve je iznenadila. Goga je sada za medije otkrila da je sa bivšim mužem u odličnim odnosima, a sin Goge Sekulić od oca je nasledio skupocenu nekretninu.

- Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. Deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta - objasnila je Goga, pa se osvrnula na svoj odnos sa Urošem:

Pročitajte: Hitna reakcija bivšeg muža Goge Sekulić - Posle saobraćajke mogao je da učini samo jedno

- U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane.

Kada je sin Goge Sekulić u pitanju, on će jednog dana naslediti i vredne nekretnine, koje poseduje njegova majka:

- Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - rekla je Goga kroz osmeh u emisiji „Premijera vikend specijal”.

Boško Karanović

 

Osim toga, pevačica i njena rođena sestra nasledile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori.

- Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu - ispričala je Goga u emisiji „Zvezde Granda specijal” pa dodala:

- Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima.

 

Komentari (0)

Loading