Celebrity News

Usred borbe za alimentaciju Emina Jahović Mustafi zadala udarac kakav će pamtiti: Spomenula i prezime

Bivši muž Emine Jahović uživa kraj nove izabranice Melis

Usred borbe za alimentaciju Emina Jahović Mustafi zadala udarac kakav će pamtiti: Spomenula i prezime

Ata images/antoni ahel/ You tube/screenshot

Bivši muž Emine Jahović, turski muzičar Mustafa Sandal, tokom sporazumnog razvoda pristao je na sve navedene finansijske uslove.

Da se godinu i po dana kasnije predomislio, otkrila je kantautorka koja je oca svojih naslednika Javuza i Jamana zbog toga izvela pred sud.

Pročitajte: Brat Emine Jahović uzeo tursko prezime pa se oženio Srpkinjom - Dušica je kao boginja lepa, a evo kako se slaže sa pevačicom

Spekuliše se da su nekadašnji supružnici još uvek u postupku, koji je posebnu notu dobio nakon što je Turčin uplovio u drugi brak.

Istovremeno dečaci su porasli, te dosta vremena provode sa ocem, stariji Jaman čak i snima pesme i spotove zbog čega je novac u ime starateljstva navodno i dalje pod znakom pitanja.

Instagram

 

Šta se zaista dešava u Emininom i Mustafinom odnosu znaju samo njih dvoje.

Koliko god se trudili mediji, ne mogu preskočiti tu barijeru, ipak reklo bi se da pop zvezda povremeno malim objavama daje objašnjenje za sve što javnost tišti.

Danas je objavila video iz spavaće sobe, u kojoj je imala nameru da se odmori ili pogleda film, što nije bila u mogućnosti jer su sinovi puštali glasnu muziku.

Pročitajte: Emini se od nje ledila krv u žilama, a evo kako je majka Mustafe Sandala prihvatila novu snaju

Požalila se Emina fanovima da je zbog sinova tinejdžera muzika 24/7 u njenom domu i uz to je dodala:

- Dobro došli u Jahović porodicu.

 

 

Na pomen prezimena koji u domu samo ona nosi zaintirigrao je instagramere da se zapitaju da li je kantautorka to izgovorila s namerom da povredi Mustafu.

Veruje se da bivši muž Emine Jahović neće posle ovoga ostati ravnodušan.

Komentari (0)

Loading