Celebrity News

Anica Lazić PRVI PUT o vezi sa Lazarom Ristovskim: Moram nešto iskreno da priznam

Intervju Anice Lazić izazvao buru komentara

Anica Lazić PRVI PUT o vezi sa Lazarom Ristovskim: Moram nešto iskreno da priznam

Zorana Mandic/ATAImages

Intervju Anice Lazić izazvao buru komentara jer je prvi put govorila o vezi sa 39 godina starijim glumcem Lazarom Ristovskim.

Pročitajte: U vezi Lazara Ristovskog i Anice Lazić nastupili novi momenti - Na red je došla sreća (FOTO)

Njihova ljubav nije naišla na odobravanje, pre svega zbog velike razlike u godinama, ali i činjenice da je Lazar ostavio suprugu Danicu nakon 42 godine braka.

On je demantovao da je njegova nova izabranica uzrok razvoda, ali mnogi i dalje sumnjaju u to. Lazar Ristovski ne haje za te priče, s novom izabranicom otpočeo je zajednički život, a prodao je i kuću u Zemunu.

Anica je o njihovoj ljubavi govorila prvi put i priznala da joj je bilo teško da podnese toliku količinu medijskog pritiska.

- Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Očigledno je to nešto što je tako i meni je žao što se žene danas kad napune četrdeset godina već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj.

Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija - iskrena je u razgovoru za “Blic” Anica Lazić koja ističe da je sa sinovima Lazara Ristovkog u dobrom odnosima.

Da li vas Lazar kritikuje u nečemu, sem kada je reč o glumi?

- Kritikuje me, on je perfekcionista i da nije tako ne bi ni napravio čovek šta je napravio u životu, ali sam naučila negde s njim i to su trenuci kada mu kažem: „Ali, čekaj, ja sad imam neke te godine kada si ti grešio, pusti mene da svoje pogrešim i uradim“ i on na to odgovori: „Važi“. Brzo mi to rešimo.

 

 

Komentari (0)

Loading