Celebrity News

Bolje joj je bez Lazara: Danica Ristovski promenila imidž, izgleda 10 godina mlađe (FOTO)

Izgled Danice Ristovski potpuno drugačiji

Bolje joj je bez Lazara: Danica Ristovski promenila imidž, izgleda 10 godina mlađe (FOTO)

F.S./ATAImages

Dve godine od razvoda Danice i Lazara Ristovskog čini se da je svako krenuo svojim  putem. Lazar je u srećnoj vezi sa 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić, dok se Danica u potpunosti okrenula karijeri.

Izgled Danice Ristovski za to vreme u potpunosti se promenio, te su mnogi primetili da se glumica podmladila, izgleda minimum deset godina mlađe.

Pročitajte: Gde si sada, Lazare, da ovo vidiš? Ristovski ostavio Danicu nakon 42 godine braka, a ona pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu (FOTO)

U prilog tome govore i poslednje fotografije glumice, koja je pre nekoliko dana dobila prestižnu nagradu "Oskar popularnosti".

Izgled Danice Ristovski za tu priliku očarao je prisutne. Ona je odabrala usku crnu haljinu, cvetnog desena. Svedenu šminku istakla je crvenim ružem, a frizuru je potpuno promenila. Kosu je skratila na paž, te se ofarbala u svetlosmeđe, što je učinilo da izgleda mnogo mlađe.

F.S./ATAImages

 

U moru komentara na račun njenog izgleda, pored brojnih komplimenata ima i onih da je nakon razvoda svežija i nikad lepša.

F.S./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading