Celebrity News

Dom Žike Jakšića je definicija luksuza: Veliki direktor ovde živi sa sinom i snajom

Dom Žike Jakšića raskošna je vila na Bežanijskoj kosi

Dom Žike Jakšića je definicija luksuza: Veliki direktor ovde živi sa sinom i snajom

Antonio Ahel/ATAImages

Dom Žike Jakšića sve donedavno bio je nepoznanica za javnost.

Producent i voditelj izgradio je veliku kuću na Bežanijskoj kosi, u čijem dvorištu su smešteni letnja kuhinja i bazen, ipak sve doskoro nije želeo time da se hvali.

Pročitajte: Sa Dajanom je dobio Dušana - Ovo je stariji sin Žike Jakšića. Nije odrastao sa ocem, ali se na njega ugleda u svemu

U jednom od intervjua za magazin Story priznao je Žika da je sve stekao sa svojih deset prstiju, da je radio svakojake poslove, da je jedno vreme bio na finansijskom, ali i na emotivnom dnu, te da je iz toga naučio lekciju zlata vrednu - "Uvek je potrebno biti angažovan na više strana i na više poslova, kada jedan propadne, tu je drugi da izvadi situaciju".

 

 

Nema sumnje da je bankrot voditelja potresao iz korena, te danas osim što se bavi televizijskim pitanjima u vezi sa emisijom "Nikad nije kasno", ima svoju IT kompaniju, ali i vinariju, čije je vođenje prepustio starijem nasledniku Andriji, kog je dobio u prvom braku sa Snežanom.

Lepo je Žika skrojio svoj život, mnogi bi na tome mogli da mu pozavide, a nije tajna da bi mnogi voleli da zavire u njegova četiri zida gde živi sa sinom i snajom.

Pre izvesnog vremena spletom okolnosti objavio je snimak iz dnevnog boravka, gde je donekle mogao da se stekne utisak čime raspolaže, a to malo uverilo je njegove fanove da živi životom milionera.

Amir Hamzagić/G.G. Ataimages

 

Komentari (0)

Loading