Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića se oglasila prelepim vestima: Muško je i zvaće se Matija

Najstarija ćerka Željka Mitrovića privatnost strogo čuva

Ćerka Željka Mitrovića se oglasila prelepim vestima: Muško je i zvaće se Matija

Instagram

Najstarija ćerka Željka Mitrovića bavi se režijom.

Sandra Mitrović, koja glavom i bradom stoji iza projekta "Komedija na tri sprata", studije je završila u inostranstvu.

Pročitajte: Slavlje u domu Željka Mitrovića - Čestitke se nižu, a Milica ne krije radost

Neko vreme ona se školovala u Londonu, gde sada borave njene mlađe sestre Kristina i Andrea, da bi se potom preselila u Ameriku, u Njujork, gde je okončala master, a priredila je i nekoliko komedija koje su tamo ostale zapažene, kako od strane njenih profesora, tako i od priznatih umetnika pomenute sfere.

Ako se sve navedeno uzme u obzir, najstarija ćerka Željka Mitrovića nije trebalo iz SAD ni da se vraća. Ipak koreni su je vukli.

 

 

Porodica, najbolji prijatelji, kumovi, brat Aleksandar, bratanica Maša, majka Hani previše su joj nedostajali da bi mogla i da pomisli da život nastavi na drugom mestu osim u Beogradu.

Istini za volju, Sandra često putuje preko okeana, voli da obilazi i evropske gradove. Ipak njena emotivna, a sada i poslovna baza je Beograd.

Pročitajte: Ma koga briga što je on Željko Mitrović? Prvi komšija zagorčao život vlasniku Pinka, ni veze, ni novac mu nisu pomogli - Na kraju se odselio

U svom raskošnom domu ona obožava da okuplja voljene, a nije tajna da je među prvima kada njihov uspeh treba proslaviti.

Tome najbolje svedoči fotografija nastala na provodu organizovanom povodom rođenja sina jednog od njenih prijatelja.

Instagram

 

Dečak koji je očigledno tek došao na svet zvaće se Matija, tako su odlučili ponosni roditelji, a Sandra i njena dobra prijateljica, glumica Nina Janković u to ime podigle su čašu i to ovekovečile fotografijom.

 

Komentari (0)

Loading