Celebrity News

Ćerka Vlade Georgieva slavi rođendan: Slike iz porodičnog doma su nešto najslađe što ćete videti - Sofija duva svećice, a tata pušta muziku

Ćerka Vlade Georgieva slavi 8. rođendan

Ćerka Vlade Georgieva slavi rođendan: Slike iz porodičnog doma su nešto najslađe što ćete videti - Sofija duva svećice, a tata pušta muziku

Antonio Ahel/ATA Images

Ćerka Vlade Georgieva, po mišljenju mnogih, slika i prilika je slavnog muzičara.

Koliko god da su kantautorovi bliski prijatelji godinama o tome govori publika je u sličnost oca i njegove mezimice Sofije mogla da se uveri tek nedavno.

Pročitajte: Dom Vlade Georgieva u Herceg Novom svi komentarišu - Zašto, pobogu, ne okrečiš i ne promeniš prozore? (FOTO)

Vlado je nedavno krenuo sa nastupima po trgovima, a na jednom od susreta sa publikom pridružila mu se i naslednica koju je dobio u braku sa Milicom Samardžijom.

Ata Images Antonio Ahel

 

Budući da je bila vrlo slobodna na sceni, plavokosa devojčica pobrala je simpatije okupljenih ljudi, koji su danima kasnije prepričavali Sofijine dogodovštine.

Facebook printscreen

 

Snimak i slike nastale tom prilikom pevač je podelio i sa onima koji nisu imali prilike da ga slušaju pomenute večeri, zbog čega su se Instagramom raširile fotografije njegove naslednice.

Taman kada su fanovi pomislili da je to u principu sve što je muzičar od svoje intime spreman da da, on je otišao korak dalje.

Pročitajte: Decenija našeg trpljenja, ljubavi i nerazumevanja na dnevnom nivou - Vlado Georgiev se oglasio sa posebnim razlogom

Kako ćerka Vlade Georgieva slavi danas 8. rođendan, ponosni tata nije prezao da objavi na mrežama još jednu njenu sliku, i to iz porodičnog doma.

Sofija je, naime, sedela na kauču, sa oštrim pogledom ka rođendanskoj torti na kojoj stoji svećica sa brojem, a usnimljeno je i kako je želju zamislila i plamen ugasila.

Instagram

 

 

U produžetku kolaža koji je priredio povodom slavlja mezimice muzičar je kratko u produžetku dodao:

- Dok još traje, neka ide “HAPPY BIRTHDAY” S. Wonder umesto retar**ranih danas nam je divan dan i tako to.

Komentari (0)

Loading