Celebrity News

Jovana Pajić odbrusila: To ti zadovoljstvo ne dam! Svi čekaju Saletovu reakciju

Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo u fokusu

Jovana Pajić odbrusila: To ti zadovoljstvo ne dam! Svi čekaju Saletovu reakciju

Ata Images/Antonio Ahel

Godinu i po dana od kada su Jovana Pajić i Sale Tropiko stavili tačku na svoj brak, svako od njih dvoje ima čime da se pohvali. I dok pevačica još uvek ruši sve rekorde letnjim hitom „Ludilo moje”, Sale uživa u novoj romansi.

Jovana Pajić otkrila je u intervjuu za „Toxic TV” da već radi na novoj pesmi, čiji tekst potpisuje Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, dok iza muzike stoji Bojan Vasić.

Pročitajte: Jovana Pajić za Story o razvodu - Da nisam ostavila Saleta, završila bih u kliničkom centru

Ipak, ono zbog čega su Jovana Pajić i Sale Tropiko ponovo u fokusu je upravo tekst nove pesme na kojoj pevačica radi.

„Prezime se briše, radujte se bivše

Kažeš zrela za lečenje, mračnu sobu i ležanje
Al’ zamalo, to zadovoljstvo ne dam ti, budalo…“

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tekst pesme je otkrila Jovana, a brojni fanovi između redova su prepoznali upravo njenu životnu situaciju u toku razvoda, a i nakon njega. Ipak, Jovana je demantovala da je tekst pesme posvetila bivšem mužu, rekavši da bira pesme koje neće imati „televisa presenta” momenat:

– Imamo nešto što je jako kvalitetno i na to sam veoma ponosna. Taj tekst nije poručen, već sam pustila da me Danijel sam oseti. Meni je uslov bio za prošlu i sada ovu da me ne uvlače u „televisa presenta” momente kroz neke životne situacije. Prosto sam dala kompozitorima volju da kako osećaju tako i pišu, bez neke posebne navigacije – zaključila je pevačica.

Jovana je takođe otkrila i da, za razliku od bivšeg supruga, ona nije spremna za novu ljubav:

– Uopšte mi to sad nije u fokusu, ni najmanje. Sve i da jesam, ne znam kako bih sve to stigla, ali sad verovatno, kad te udari voz, nađeš vremena za sve, ali mene za sada nije udario, tako da i ako mi se to desi, sigurno da nikada više neću stavljati karijeru u drugi plan – zaključuje ona.

 

Komentari (0)

Loading