Celebrity News

Sinovi Nenada Okanovića prešišali oca: Kao da je juče bilo kada su slavili malu maturu, a sada su već momci za kojima se devojke okreću

Sinovi Nenada Okanovića nisu aktivni na mrežama koliko bi javnost volela da jesu

Sinovi Nenada Okanovića prešišali oca: Kao da je juče bilo kada su slavili malu maturu, a sada su već momci za kojima se devojke okreću

Antonio Ahel/ATAImages

Sinovi Nenada Okanovića nisu izrazili želju da se bave javnim poslom.

Skromni dečaci, karakterno su očigledno na majku Željanu koja, istini za volju, voli društvene mreže, ali vrlo dozira sadržaje.

Pročitajte: Imaju dva sina, ali tu nije kraj njihovom bogatstvu! Nenad Okanović i supruga podelili najlepše vesti - Prijatelji slave sa njima (FOTO)

Nije oduševljena Okijeva izabranica kada je u medijima ima više od potrebnog, zbog čega glumac odbija porodična fotografisanja za lifestyle magazine.

Ipak, kako je ponosan na svoje naslednike i ljubav svog života, on povremeno u vidu Instagram objava voli da se pohvali svojom porodicom.

 

 

Po slikama i kratkim video-sadržajima može se steći najbolja slika o tome kako se ponašaju sinovi Nenada Okanovića, kakva su im interesovanja, ali najpre kako danas oni izgledaju, zapravo koliko su porasli.

Poslednja slika najbolji je pokazatelj da su Trifun i Danilo veliki momci.

Da imaju visinu, da su umiljati, ali i dostojanstveni zbog čega vrlo verovatno devojčice vole da su u njihovom društvu.

Pročitajte: Ubila se glumica iz Selo gori a baba se češlja! Za njom je otišao i brat - Tragedija neopisivih razmera

Puno je razloga da glumac bude ponosan na oba svoja mezimca, sa kojima je ove i prošle godine, po njihovoj želji, obilazio azijske zemlje.

Instagram

 

Četvoročlana družina divno se provela na Dalekom istoku, odakle je ponela prelepe uspomene.

 

Komentari (0)

Loading