Celebrity News

Deceniju nakon svađe sa nesuđenom taštom, Joca Stefanović progovorio: Zorica Brunclik je lagala!

Sukob Joce Stefanovića i Zorice Brunclik - prava istina

Deceniju nakon svađe sa nesuđenom taštom, Joca Stefanović progovorio: Zorica Brunclik je lagala!

Antonio Anhel / Ata images

Sukob Joce Stefanovića i Zorice Brunclik ponovo je tema javnosti...

Jovan Joca Stefanović muzičku karijeru započeo je u takmičenju „Zvezde Granda” i srce publike, a posebno pripadnica ženskog pola, osvaja još od 2003. godine.

O njegovim vezama puno se pisalo, a posebno o vezi sa ćerkom Zorice Brunclik Zlatom i ćerkom Milana Topalovića Helenom.

Pročitajte: Iz bolničkog kreveta po verenički prsten: Jovan Joca Stefanović uskoro staje na ludi kamen

O vezi sa Zlatom, Joca Stefanović govorio je u emisiji „Pretres” kada je i otkrio zašto ne razgovara sa Zoricom Brunclik.

- Zlatu sam voleo, zavoleo sam je u jednom momentu. Mi nismo dugo bili zajedno, možda 6 meseci, zavoleli smo se u tom periodu. U to vreme sam imao puno obaveza, nismo mogli mnogo vremena da provedemo zajedno - otpočeo je priču pa dodao:

- Kad si sa nekim tako kratko, zaboraviš i zašto si raskinuo. U tom momentu, to nije bilo kako treba i preko toga nije moglo da se pređe. Ja sam ostavio nju, nismo više mogli zajedno. To nije bilo to.

Boško Karanović

 

Sukob Joce Stefanovića i Zorice Brunclik, prema njegovim rečima, otpočeo je kada je ona javno negirala njegovu i Zlatinu vezu:

- Nisam ja bio u svađi sa Zoricom, ni dan-danas nisam u svađi sa njom, jedino ako je ona u svađi sa mnom. Ja sam joj zamerio što je predstavila da nisam bio dečko njene ćerke, da sam joj bio drug.

- Ja sam bio u toj kući, jeo sam, pio sam, delio sam tajne sa njima. Pričao sam o svemu sa njima.

- A da se priča da sam ja bio drug njene ćerke i da sam preko nje hteo da gradim popularnost, to je budalaština. Ja sam imao svoje ime i prezime, ja svoju popularnost gradim tako što pevam i radim i vole me ljudi koji me vole - rekao je Joca istakavši da o Zorici i Kemišu i dalje ima lepo mišljenje.

Pročitajte: Mama bez ružičaste kose, beba njena kopija! Nikad viđena porodična fotografija Zorice Brunclik sa ćerkom će vas BAŠ IZNENADITI

- U jednom trenutku to me je povredilo jer smo imali otvoren odnos, iskren i otvoren odnos. Ja sam u toj kući jeo i spavao. To su divni ljudi, ja i dan-danas to mogu da kažem.

Sukob Joce Stefanovića i Zorice Brunclik traje godinama, a po svoj prilici tako će i ostati.

- Ona je lagala u tom trenutku i nisam hteo u to da ulazim. Ona je žena stabilna, zrela, u svojoj glavi vrlo dobro zna neke stvari. Ona meni nije htela da priđe posle.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja kao mlađi treba da priđem, da započnem priču, ne, apsolutno nikad se neću javiti Zorici Brunclik. Ne razgovaramo i nemamo o čemu.

- Zlata je meni super. Ne čujemo se, ona se udala, ima dete, što bismo se čuli...

 

Komentari (0)

Loading