Celebrity News

Ma kakav DNK...OVO je nepobitni dokaz da je Devin sin Miroslava Ilića (FOTO)

Vanbračni sin Miroslava Ilića jasno je da ima gene muzičara

Ma kakav DNK...OVO je nepobitni dokaz da je Devin sin Miroslava Ilića (FOTO)

M.M, Antonio Ahel/ATAImages

Vanbračni sin Miroslava Ilića doktor je specijalista koji u Americi beleži uspehe.

Branša Devina Antonovića smatra gotovo nezamenljivim, zbog čega zaposlenje on može da bira a može da se pohvali i odličnim primanjima.

Pročitajte: Ne pričaju već 23 godine, a Miroslav sada otkrio - Saša Popović je manje kriv nego njegova tadašnja životna saputnica

Ako se sve pomenuto uzme u obzir, zaključuje se da potreba mladića da dokaže da mu je muzičar biološki otac ne potiče iz materijalnih pobuda, već isključivo emotivnih.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nažalost, kod muzičara on nije naišao na razumevanje, te je sve moralo da se odvija preko suda.

Pre izvesnog vremena stigla je sudska potvrda da je vanbračni sin Miroslava Ilića i njegov zakonski naslednik.

Zadovoljan potvrdom, simpatični doktor koji je nedavno postao otac devojčice, vratio se u Ameriku sa namerom da svog biološkog oca više ne traži.

Njegova majka Mirjana Antonović, međutim, ne odustaje, a sve iz razloga što Miroslav i dalje i pored sudskog rešenja odluku o očinstvu negira.

Mirko Tabašević

 

Povremeno se tim povodom ona oglasim putem Facebooka, navodeći činjenice koje pevaču nikako ne idu u prilog.

Često tu padnu i uvrede, a jedna od njenih poslednjih objava, po mišljenju mnogih, jači je dokaz da je Devin Miroslavljev sin čak i od DNK.

Pročitajte: Zbog žene koju je neizmerno voleo Miroslav Ilić doneo tešku odluku - Neki ljudi imaju problem da o tome pričaju, ja ne!

Naime, davno u mladosti vanbračni sin Miroslava Ilića snimio je pesmu.

- Devin je napisao stihove, komponovao i otpevao ovu pesmu kad je bio tinejdžer. RNR muzičar, gitarista, kompozitor, pevač... 

- Sve zajedno tera me da se zapitam kako je toliko nadaren za muziku. Čudno je šta geni mogu učiniti, zar ne - zapitala se Mirjana Antonović u objavi aludirajući na to da je muzički talenat on naslednio od njegog bivšeg ljubavnika, a svog oca.

Komentari (0)

Loading