Celebrity News

Ne želi više ništa njegovo! Danijela Dimitrovska uklanja tetovažu nastalu tokom braka sa Amidžićem: Priznala da je još uvek boli (FOTO)

Tetovaža Danijele Dimitrovske mora biti uklonjena

Ne želi više ništa njegovo! Danijela Dimitrovska uklanja tetovažu nastalu tokom braka sa Amidžićem: Priznala da je još uvek boli (FOTO)

ata images/antonio ahel/M.P.

Ako dobro pamtimo tetovaža Danijele Dimitrovske na desnoj ruci, tačnije na prednjem delu šake nastala je tokom najveće lljubavi sa Ognjenom.

Nije to jedino oslikavanje na telu bivše manekenke, danas voditeljke, ipak ona je odlučila da baš ovu zauvek ukloni.

Pročitajte:Godinu i po od razvoda Danijela Dimitrovska poslala jasnu poruku- Dok sam ja imala tebe, ti si ih imao stotine

Obratila se bivša Amidžićeva supruga pratiocima na Instagramu sa obaveštenjem da je već krenula u proces, te da je prošla kroz bolan tretman laserom.

S obzriom na to da je tetovaža Danijele Dimitrovske velika, smatra se da će joj biti potrebno minimum četiri tretmana, samim tim četiri puta još ona će morati da trpi, kako tvrdi, strašnu bol.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mnogi tvrde da uklanjanje nije toliko strašno, ona se međutim, sa tim ne slaže, ali kako što pre želi da se oslobiodi dela gorke prošlosti očigledno joj nije važno.

Pravdala se Danijela da to ne čini iz razloga o kojima se sluti, niti da bi obrisala deo života koji još uvek povremeno ume da je tišti.

Tvrdila je da se latila posla jer su arapska slova navodno počela da raguju na sunce, da je svrbe i otiču, ali čini se da joj pratioci nisu poverovali.

Pročitajte:Ognjen Amidžić prvi put izneo detalje razvoda- Bili smo zajedno 8 godina, to je bilo osuđeno na propast

Mediji su takođe ovaj potez Dimitrovske shvatili kao brisanje jedne životne etape, a budući da se ne zna tačno šta na tetovaži piše, niko ne može da bude siguran da li je konkretno Ognjenu ona bila namenjena.

Instagram

 

 

Voditeljka na drugoj ruci ima manju sličicu, koju ne želi da uklanja.

Komentari (0)

Loading