Celebrity News

Skromna devojčica iz Belog Manastira više ne izgleda isto: Snimak sa početka karijere krije tajnu poznate pevačice

Izgled Aleksandre Prijović - potpuna transformacija

Skromna devojčica iz Belog Manastira više ne izgleda isto: Snimak sa početka karijere krije tajnu poznate pevačice

Antonio Anhel / Ata images

Izgled Aleksandre Prijović tokom 12 godina postojanja na estradi drastično se promenio. Ovih dana društvenim mrežama kruži njeno video predstavljanje za takmičenje "Zvezde Granda", kada je imala svega 17 godina.

Izgled i stil skromne devojčice iz Belog Manastira, koja je tih godina počela da živi svoje snvoe, nekada su bili potpuno drugačiji.

Pročitajte: Znaju i Brena i FIlip i Borka! Aleksandra Prijović jednog poroka se ne odriče: Pred svaki koncert radi ovo, porodica nemoćna

Danas je Aleksandra Prijović definitivno najuspešnija pevačica svoje generacije, a njen izgled i imidž sinonim su luksuza i dobrog ukusa.

Izgled Aleksandre Prijović -kroz deceniju postojanja na sceni drastično se promenio, a tajna je u držanju i samopouzdanju koje je mlada žena stekla iskustvom, kao i u stilu koji je vremenom izgradila.

 

 

Način šminkanja, boja kose i frizura po poslednoj modi, čine da Aleksandra danas izgleda kao milion dolara, dok se sa osmehom seća devojčice, kojoj je obećala da će jednog dana živeti svoj san.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading