Celebrity News

Sergej Trifunović se razboleo: Sve potvrdio javno, supruga je uz njega

Razboleo se Sergej Trifunović, obavestio fanove

Sergej Trifunović se razboleo: Sve potvrdio javno, supruga je uz njega

Instagram

Razboleo se Sergej Trifunović, pišu svi portali.

Glumac je svoje stanje podelio sa instagramerima, koji su istog trena krenuli sa porukama podrške i željama do brzog ozdravljenja.

Pročitajte: Nepuna dva meseca od venčanja Sergej Trifunović o detetu - Svi se pitaju hoće li biti lepo na njega ili Isidoru, a evo šta on kaže (FOTO)

Želja dramskog umetnika prvenstveno nije bila da govori o svom zdravlju, ipak u podužem tekstu ispod video-snimka, potkrao se i taj podatak.

 

 

Razboleo se Sergej Trifunović, činjenično je stanje, priča kroz nos, ima i temperaturu, ipak to ga nije sprečilo da se uz gitaru oprosti od pokojnog muzičara Bore Đorđevića.

Prisetio se detinjstva i uticaja kantautora na njegovu generaciju.

- Jedno od prvih i najsnažnijih sećanja iz detinjstva: imam najviše 6 godina, ćale me vodi negde, izbijamo iz našeg slepog sokačeta Emila Muže bez broja gde sam sahranio Kunta Kintea, čini se rana jesen, pirka prijatno, miriše na dobru gužvu - napisao je Sergej, pa dodao: 

 

 

- Izbijamo Čolak Antinom u prolaz ispred bioskopa i hotela Evropa, i tamo vidim binu, ali naopačke (kasnije sam saznao da se to zove bekstejdž). Tamo gledamo u moćna leđa nekog tipa, sa kojim jedno 4000 Kruševljana, peva uglas: „Daješ da te vole…”

- Bez pratnje orkestra, šumi par hiljada ljudi pod pesnikovom moćnom dirigentskom palicom. Bila je to promocija prvog albuma.

Pročitajte: Mesec dana od venčanja Sergej presekao - Brak je zatvor

- Izvini, Boro. Ali gorim od temperature dan treći. Sve što sam ikada u životu otpevao, nije moglo da pobegne od Bore Đorđevića - zaključio je.

Nema sumnje da je glumca bolest sprečila da se na propisan način oprosti od uzora.

 

 

Na svu sreću, on ima mladu suprugu koja mu zasigurno ugađa i neguje ga.

Komentari (0)

Loading