Celebrity News

Samo ona je bila tu do poslednjeg daha: Ova žena je najveća ljubav Bore Đorđevića, zbog nje je uradio nezamislivo

Supruga Bore Đorđevića sa njim bila do poslednjeg daha

Samo ona je bila tu do poslednjeg daha: Ova žena je najveća ljubav Bore Đorđevića, zbog nje je uradio nezamislivo

Antonio Ahel/ATAImages

Danas nas je u 72. godini napustio legendarni pevač Bora Đorđević, frontmen grupe „Riblja čorba”. Pevač je pre nekoliko dana bio zbrinut u bolnici u Ljubljani, odnosno Kliničko-bolničkom centru u Sloveniji.

Poslednjih godina, Bora je sa suprugom Dubravkom živeo u Sloveniji. Poslednja, treća supruga Bore Đorđevića sa njim je bila do poslednjeg dana i bila je jedina osoba koja je mogla svakodnevno da ga posećuje.

Pročitajte: Poslednja želja Bore Čorbe - Telo mi pošaljite u Čačak, a srce ostavite u....

Podsetimo, Bora se ženio čak tri puta, s prvom suprugom Draganom rastao se samo dva meseca pre njene tragične smrti, a kada se zaljubio u izvesnu Aleksandru iz Čikaga, ona je ubrzo postala druga gospođa Đorđević. Ipak, sreća nije dugo trajala, pa je na drugi brak tačku stavio 2014. godine.

Poslednja supruga Bore Đorđevića, Dubravka Milaković, u njegov život ušla je iznenada. Atraktivna Slovenka, 28 godina mlađa od pevača, na večnu ljubav zaklela mu se 2016. godine na Santoriniju i ostala verna do poslednjeg dana.

Privatna Arhiva

 

Dubravka ne voli javno eksponiranje, te su u javnosti retke njene fotografije, svega nekoliko njih, koje je Bora objavio u knjizi „Pusto ostrvo”, kao i one, medijima dostupne, sa njihovog venčanja na Santoriniju.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading