Celebrity News

Našla joj prvog dečka, pa joj se zbližila s partnerom: Dok Jovana trudna sedi kući, Jelisaveta Orašanin u zagrljaju Gorana Bogdana

Jovana Stojiljković i Jelisaveta Orašanin godinama su prijateljice

Našla joj prvog dečka, pa joj se zbližila s partnerom: Dok Jovana trudna sedi kući, Jelisaveta Orašanin u zagrljaju Gorana Bogdana

Marija Mlađen/A.H. Ataimages

Jovana Stojiljković i Jelisaveta Orašanin postale su prijateljice tokom snimanja filma „Panama” 2015. godine. Od tada je njihovo prijateljstvo bilo blisko, a Jelisaveta je mlađu koleginicu na svom venčanju upoznala sa Bogdanom Bogdanovićem, dobrim prijateljem svog supruga.

Dok su Jovana i Bogdan uživali u romansi, mnogi su im predviđali brak, ipak, veza se završila krahom. Sa druge strane, Jovana Stojiljković i Jelisaveta Orašanin nastavile su svoje prijateljstvo.

Pročitajte: Prva izjava Jovane Stojiljković nakon potvrde da sa Goranom Bogdanom čeka bebu - Srećna sam (FOTO)

Sada su im se putevi ponovo ukrstili tokom snimanja treće sezone serije „Močvara”. Naime, Jelisaveta se posle dužeg odsustva, zbog života u inostranstvu, vratila aktivnom radu na televizijskim i pozorišnim projektima, a jedan od najnovijih projekata svakako je i serija „Močvara” u kojoj joj je partner nevenčani suprug Jovane Stojiljković Goran Bogdan.

Kako Jovana, koja je sada u drugom stanju, posvećeno podržava svog partnera, pratila je snimanje i nesumnjivo obnovila kontakt sa Jelisavetom, koja je u ovom projektu, koji uskoro počinje sa emitovanjem, direktna partnerka Gorana Bogdana.

Firefly productions

 

Nove epizode „Močvare" nas vraćaju na ulice Beograda, gde će publika pratiti uzbudljiva dešvanja oko Nikole Krsmanovića (Goran Bogdan) koji je nekada bio policajac, a sada se bavi prevozom elitnih prostitutki. Nikola postaje blizak sa Svetlanom (Jelisaveta Teodosić) koju stižu duhovi iz prošlosti, nakon čega želi da promeni život iz korena, što dovodi do kobnih posledica. Posle jednog incidenta Nikola postaje glavni osumnjičeni i on shvata da rešenje ovog slučaja upravo leži u davno zaboravljenoj prošlosti.

Emitovanje serije počinje 14. septembra na Superstar televiziji u 21 čas, subotom i nedeljom.

 

 

 

Komentari (0)

Loading