Celebrity News

Ćerku dobila u šetoj deceniji, a samo dva meseca nakon porođaja objavila najlepše vesti: Sanja Maletić ne krije sreću (FOTO)

Sanja Maletić krstila ćerku, lepe vesti podelila sa pratiocima na mrežama

Ćerku dobila u šetoj deceniji, a samo dva meseca nakon porođaja objavila najlepše vesti: Sanja Maletić ne krije sreću (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sanja Maletić krstila je ćerku, a lepe vesti podelila je sa svojim pratiocima. Posle višegodišnje borbe za potomstvo, Sanja je ćerku na svet donela u 52. godini i od tada njena sreća samo raste.

- Danas, 1. septembra 2024. godine, krstili smo u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari našu ćerku Vanju Stefanović. Vanju je krstio protojerej-stavrofor Dragan Predić, a na rukama ju je držao kum B. Ostojić. Hvala Gospodu na velikoj radosti - napisala je u opisu prelepe fotografije.

Pročitajte: Bogdana i Veljko Ražnatović krstili sina Isaiju - Emotivan prizor iz crkve

Naime, Sanja Maletić ćerku je krstila, a za tu priliku i mama i Vanja ponele su narodnu nošnju. Bele haljine sa tradicionalnim vezom, dok je Vanja nosila i jelek.

Pevačica, koja se u junu ove godine ostvarila kao majka, o svojoj borbi otvoreno je govorila:

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha, ja da sam uspela, ja bih do sada to objavila na sva zvona.

Kad je čovek javna ličnost, nema vremena da žali ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - izjavila je Sanja svojevremeno za "Novu ".

Komentari (0)

Loading