Celebrity News

Voditeljka je sina rodila kod kuće: Birala sam da bude prirodno i ugodno, bez anestezije

Danijela Pantić o iskustvu porođaja kod kuće

Voditeljka je sina rodila kod kuće: Birala sam da bude prirodno i ugodno, bez anestezije

Arhiva Hello!

Danijela Pantić godinama je bila jedno od omiljenih televizijskih lica, a gledaoci su je najviše upamtili kao voditeljku porodičnog kviza „Slagalica”.

Arhiva Hello!

 

Pre jedanaest godina udala se za Nenada Conića, sa kojim je dobila sina Ignjata.

Pročitajte: Vodila je „Slagalicu” a danas joj je porodica na prvom mestu - Ovo su suprug i sin Danijele Pantić Conić (FOTO)

Ono po čemu je Danijelina životna priča drugačija, slobodno možemo reći i jedinstvena, jeste činjenica da je odlučila da se porodi kod kuće

- Nisam htela ni anesteziju, niti bilo koje drugo sredstvo koje ublažava bol, a koje bi moglo da utiče na plod, odnosno na dete. Birala sam da to bude prirodno, lepo i udobno, i za mene i za dete. Želela sam da taj dan zapamtimo za ceo život – prisetila se Danijela Pantić nedavno u razgovoru za „Politiku”.

 

 

Voditeljka se porodila u bazenu što joj je, kako kaže, prijalo, budući da voda ublažava bol.

- Babica je došla kod mene kući. Pustili smo neku laganu muziku i porodila sam se u bazenu. Za mene je to jedna fenomenalna slika koju ćemo suprug i ja uvek pamtiti. Predivno iskustvo.

Pročitajte: Danijela Pantić - Kako sam se porodila kod kuće u kadi

Inače, Danijela Pantić svojevremeno je otkrila i to da je zbog odluke da se porodi van porođajne sale, imala problem da sina upiše u matičnu knjigu rođenih. S obzirom na to da dete nije rođeno u bolnici, nije postojala dokumentacija, a bez papira nema ni prijave.

Na kraju je birokratska pitanja uspešno rešila, a sin Ignjat u međuvremenu je izrastao u zdravog i lepog desetogodišnjaka.

Komentari (0)

Loading