Celebrity News

Njihova ljubav je bila filmska, a Sani Armani danas ovako govori o Nikoli Lazetiću

Sani Armani o Lazetiću

Njihova ljubav je bila filmska, a Sani Armani danas ovako govori o Nikoli Lazetiću

Antonio Ahel/ATAImages

Godinama je krasila domaće TV ekrane kao voditeljka, a uspešna je bila i kao manekenka, ali Sandra Drašković, popularna kao Sani Armani, naprasno je rešila da sve to napusti, otputuje daleko i okrene list.

Pročitajte: Bila je najveća zavodnica devedesetih, Lazetić je ludeo za njom, a danas… Pogledajte kako sad izgleda Sani Armani posle odlaska iz Srbije

Draškovićeva, koja se sad bavi producentskim poslom, sa fudbalerom Nikolom Lazetićem dobila je sina Luku.

Njih dvoje su se zajedno pojavili u spotu Cece Ražnatović za pesmu „Crveno”, a nakon toga su uplovili u romansu. Sani se potom potpuno povukla iz javnog sveta, preselila u Ameriku i otpočela potpuno novi život.

Sa bivšim suprugom danas nema kontakt. Ona je istakla da je veoma ponosna na svog naslednika, koji je privržen sportu.

- Nije počeo profesionalnu sportsku karijeru, ali neguje sportski duh. Uvek je na fudbalu, aktivan je. Ponosna sam na njega, izrastao je u dobru osobu - rekla voditeljka.

- Sa bivšim suprugom uvek sam bila u okej odnosima, a sada nemamo neke odnose, s obzirom na to da je Luka već veliki momak, svoj je čovek i gradi svoje odnose.

- Nema ništa uzbudljivo u mom ljubavnom životu. Nemam ni šta da sakrijem, ni čime da vam se pohvalim - odgovorila je Sani.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading