Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića uživa na Azurnoj obali, a društvo joj pravi - ON

Sandra Mitrović letuje u Francuskoj

Ćerka Željka Mitrovića uživa na Azurnoj obali, a društvo joj pravi - ON

Ata Images

Sandra Mitrović, najstarija ćerka Željka Mitrovića, poslednje dane avgusta provodi uživajući u odmoru.

 

 

Za letovanje je, kao i ranijih godina, izabrala mondensku Azurnu obalu, gde se uputila u dobrom društvu.

Pročitajte: Treći zet Željka Mitrovića je najveći FRAJER - Sandra Mitrović konačno pokazala izabranika (FOTO)

Sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, naslednica vlasnika „ružičaste imperije” odlično se provodi. Dan je rezervisan za boravak na plaži dok večeri provodi u luksuznim restoranima.

Sandra Mitrović i ove godine letuje sa svojim bliskim prijateljem, nekadašnjim voditeljem Filipom Čukanovićem, koji se pre izvesnog vremena povukao sa malih ekrana.

Instagram

 

Njih dvoje često putuju zajedno, a jedno od lepših destinacija koje su obišli jesu Sejšeli.

- Mi stvarno dosta putujemo, ali takvu prirodu nismo videli nigde. Zaista, to je fenomenalno. Nema restorana, nema kafana, nema bančenja, tako da smo već u osam ujutru ustajali puni energije. Mi se dugo poznajemo i tačno znamo ko šta voli i šta su čiji limiti – pričao je Filip svojevremeno za HELLO!.

Sandra Mitrović, koja se školovala u Londonu i Njujorku, a bavi se filmskom režijom, kada je snimala „Komediju na tri sprata”, jednu od uloga poverila je upravo Filipu.

- Jako sam ponosna na sve svoje prijatelje i odnos koji imam sa njima. Filip je jedan od mojih najboljih i najbližih prijatelja, bio mi je neverovatna podrška u životu, kao i kroz ceo proces snimanja. Kada je na red došla scena koju sam poverila Filipu, on je nekako bio logičan izbor – ispričala je Sandra, koja ovih dana sa Filipom obilazi Kan i Monako. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading