Celebrity News

Sin Vlada Divca nakon tri godine veze sa Amerikankom podelio prelepe novosti: Presrećan izabranici poručio samo jedno (FOTO)

Sin Vlada Divca živi svoju bajku kraj izabranice Berit

Sin Vlada Divca nakon tri godine veze sa Amerikankom podelio prelepe novosti: Presrećan izabranici poručio samo jedno (FOTO)

Instagram

Stariji sin Vlada Divca odlučio je da život nastavi u Americi.

Jedini dodir zgodnog Luke sa Srbijom je putem roditeljske fondacije, gde on zauzima vodeću poziciju i izuzetno je angažovan.

Pročitajte: Haljina od 300 maraka i sako reprezentacije - Ovako su Ana i Vlade Divac izgledali na venčanju

Osetio je košarkašev naslednik, očigledno, lepotu američkog sna, a budući da mu je i izabranica Amerikanka azijskog porekla, nema ni jedan jedini razlog da razmišlja o povratku u domovinu.

Istini za volju, lepoj Berit Bontems, on je prošle godine priredio obilazak Srbije i Crne Gore, što je bio prvi put da svoju devojku on na taj način predstavlja ovdašnjim prijateljima i rodbini zbog čega se pomišljalo na to da leptirići u stomaku zaljubljenog para prete da prerastu u nešto više.

Instagram

 

Nakon što se doznalo da Luka sa Berit živi pod istim krovom nije bilo sumnje da će on dragu zaprositi.

Još uvek se, doduše, čeka na taj korak a nakon današnje objave gotovo da nema sumnje da će do njega u bliskoj budućnosti i doći.

Pročitajte: Pa zar se tu drži ikona? Vlade Divac u Americi slavi Svetog Nikolu, ćerka objavila slike iz doma - Zinućete kada vidite kuhinju i trpezariju

Stariji sin Vlada Divca obeležio je sa devojkom tri godine veze, u restoranu uz večeru i gomilu slatkiša.

Instagram

 

Sve je ovekovečio fotografijom u restoranu a u produžetku šaljivo dodao:

- Tri godine i još uvek joj se nisu smučile moje glupe šale.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading