Celebrity News

Isplivali detalji veze Vesne Zmijanac i nastavnika matematike: On joj je bio prvi (FOTO)

Prva ljubav Vesne Zmijanac bio je stariji muškarac

Isplivali detalji veze Vesne Zmijanac i nastavnika matematike: On joj je bio prvi (FOTO)

Foto: Dušan Petrović

Prva ljubav Vesne Zmijanac nije bio ni Kemiš, ni Nikolijin otac Vlada Jovanović, kako se doskoro verovalo, već nastavnik matematike.

O čoveku u kojeg je bila ludo zaljubljena, a kraj kojeg je osetila čari telesnog zadovoljstva u maloletnim godinama, Vesna je nedavno govorila za medije i sve šokirala detaljima:

Pročitajte: Dve decenije Nikolija Jovanović krila tajnu od mame Vesne - Smogla snage sve da prizna, umešana porodica Džajić

- Prvi se*sualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju - počela je ispovest estradna umetnica pa pojasnila:

- Naša veza bila je zaista ono što prava veza i treba da bude. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. 

- Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. 

Dušan Petrović

 

- Bio mi je potreban neko stariji u kome sam, i ne znajući, nesvesno, tražila oca. 

- Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. 

- Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa - ispričala je Vesna, koja je kasnije tokom života imala još nekoliko emotivnih uzbuđenja ali i razočaranja.

Pročitajte: Onom koji me je zvao Veco - Ovako su se voleli Vesna Zmijanac i moćnik kome je bila poslednja velika ljubav

Jedan deo objavila je u svojoj biografiji gde je naglasila da je doskoro bila ludo zaljubljena u jednog državnog funkcionera.

M. P. / ATAImages

 

Prva ljubav Vesne Zmijanac u knjizi je izostavljena.

Komentari (0)

Loading