Celebrity News

U domu Nede Ukraden vladaju pravila koja svi moraju da poštuju: Zet Peca posebno mora da vodi računa

Dom Nede Ukraden u Hrvatskoj dobio je svoju namenu

U domu Nede Ukraden vladaju pravila koja svi moraju da poštuju: Zet Peca posebno mora da vodi računa

Instagram

Kako izgleda tek renoviran dom Nede Ukraden u Imotskom javnost je imala prilike da se uveri kroz fotografije koje estradna umetnica objavljuje putem Instagrama.

Pohvalila se pevačica svojevremeno i medijima da je svoju dugogodišnju želju da obnovi roditeljsku kuću i imanje porušeno u ratu devedesetih uspela da ostvari.

Pročitajte: Na ovaj zagrljaj Neda je čekala 50 godina - San je konačno java, svi čestitaju

Isto tako istakla je da će ta kuća, koja obiluje luksuzom biti iznajmljena turistima na dan.

 

 

U to ime Neda je obezbedila parking, internet, garažu, pet spavaćih soba sa kupatilima, par dnevnih boravaka, kuhinju koja još malo pa sama priprema obroke, tu je i raskošna terasa sa koje se prostire pogled na livade, a u produžetku je i bazen.

Prošle godine estradna umetnica sa ćerkom Jelenom, zetom Pecom i unucima gotovo čitavo leto uživala je u plodovima svoje zamisli, ove godine, međutim, ponovo se tokom letnjih dana stacionirala u vikendici u Lepetanima u Crnoj Gori dok je novosagrađenu modernizovanu vilu dala agentima na izdavanje.

 

 

Spekuliše se da Neda za kuću u čijem sklopu je i igralište za decu, roštiljana, džakuzi i sauna traži od 2400 evra pa naviše, te da su gosti dužni da ostave kaparu u iznosu od 500 evra.

Pročitajte: Morate da pitate njega! Neda Ukraden o aferi sa Tonijem Bijelićem - Imala sam iznajmljen stan

Pravilo ako želite da boravite u kući folk zvezde jeste i da ne možete sa sobom povesti kućne ljubimce, nije dozvoljeno ni pušenje a ni organizovanje zabava.

 

 

U sve pomenuto upućen je Nedin zet Peca, koji će verovatno imati ulogu da vodi čitav organizaciju i brine o kući dok ona radi, a supruga Jelena se bavi decom.

Komentari (1)

Loading