Celebrity News

Slavica Đukić Dejanović bivšoj supruzi svog muža i danas je zahvalna: Naučila ga je da kuva, bude nežan...

Slavica Đukić Dejanović progovorila o svom braku

Slavica Đukić Dejanović bivšoj supruzi svog muža i danas je zahvalna: Naučila ga je da kuva, bude nežan...

L.L./ATA Images

Slavica Đukić Dejanović se, kao što je poznato, udavala dva puta. Sa prvim mužem, ocem njenog sina Dušana, bila je kratko. O tom periodu života i danas govori biranim rečima.

- Otac mog deteta bio je moj kolega sa fakulteta. To je zaista bio brak kojeg se rado sećam. Kad smo videli da ne ide, prekinuli smo vezu. Moja odluka bila je da se posvetim detetu i nauci, da je to moj život.

Miloš Nadaždin/Blic TV

 

Ipak, sin jedinac je dao sve od sebe da njegova majka kaže „da” i drugi put.

- Dušan mi u jednom trenutku rekao da je jako tužan jer on izlazi sa drugarima, a ja ostajem sama, i da bi voleo da budem udata – ispričala je Slavica Đukić Dejanović.

Pročitajte: U ponoć je javio - „Mama, ja imam karcinom” - Ovo je sin Slavice Đukić Dejanović, ugledni ginekolog u Lisabonu (FOTO)

Uvažena doktorka, neuropsihijatar sa dugogodišnjim stažom, poslušala je svog jedinca i nije se pokajala. Sa drugim suprugom Rankom Dejanovićem zajedno je duže od tri decenije.

Profesorka Đukić Dejanović u medijima rado i otvoreno govori o raznim životnim temama i izazovima, trudeći se da pruži i konkretne savete. Gostujući u emisiji „4 i po žene”, na televiziji Informer, nedavno je govorila o partnerskim odnosima.

- Onog momenta kad vas komunikacija sa vašim partnerom čini ornom za sve ostale komunikacije i kada želite da se budite pored njega, dišete isti vazduh i da vam je lepo, onog momenta kada se zaista dogovarate o svemu, onda ste u dobroj partnerskoj vezi – poručila je.

Aleksandar Krstović

 

Na pitanje, kako pronaći idealnog partnera, Slavica Đukić Dejanović odgovorila je tako što je opisala svoje iskutvo.

- Šta je za koga idealno je relativan pojam. Ja sam uvek zahvalna bivšoj supruzi mog muža. Radi se o Slovenki koja ga je naučila da kuva, da donosi poklone, da bude nežan...

- On ima tu južnjačku dušu, a u Sloveniji se modelirao kao ličnost i čovek. Ja sam dobila paket na kom sam najiskrenije zahvalna – istakla je profesorka.

Pročitajte: Konačno da ih vidimo zajedno! Slavica Đukić Dejanović sa mužem na svadbi - Obukla ljubičasti kombinezon, ali svi gledaju u NJEGA (FOTO)

Kako je navela, prepoznala je da je bivša supruga njenog muža ulagala u to da ima idealnog partnera.

- Nije uspela i razveli su se, ali je sve ono pozitivno što je usvojio došlo meni. Bila sam pozitivno šokirana da čovek nikada nije ušao u spavaću sobu da se nije istuširao, da ako je bio na putu tri dana, uvek dođe s poklonom. U mojim prethodnim vezama nije toga bilo – priznala je Slavica Đukić Dejanović.

Komentari (0)

Loading