Celebrity News

Slobodi Mićalović uspeh je bio suđen: Rekao mi je – snimaćeš puno i tako će biti zauvek

Sloboda Mićalović je prvi kadar snimila sa ovim glumcem

Slobodi Mićalović uspeh je bio suđen: Rekao mi je – snimaćeš puno i tako će biti zauvek

Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Sloboda Mićalović godinama važi za jednu od vodećih ženskih zvezda naše glumačke scene. Upoznali smo je u filmu „Zona Zamfirova”, gde je igrala Vasku, iako je malo nedostajalo da dobije glavnu ulogu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kada smo se Šotra i ja upoznali, rekao mi je da se dvoumi između Katarine Radivojević i mene. Na kraju je izbor pao na Katarinu. Osetio je u tom trenutku da nisam spremna za glavnu ulogu, kao što i nisam bila – prisetila se Sloboda u jednom intervjuu.

Pročitajte: Evo odakle je zapravo Sloboda Mićalović... nije Leskovac (FOTO)

Priznala je i da joj nije bilo prijatno što joj je glavna uloga praktično „iskliznula” iz ruku, ali i da joj je to bila velika životna lekcija.

- Stabilnost i kućno vaspitanje koje imam održali su me u ovom poslu. Ja imam dve sestre, i roditelji su nas puštali da se borimo same. Sećam se da mi je tata rekao tada: ‘Super. Spremi se, uči, radi’ – ispričala je glumica u emisiji „Šta sam tebi, ko sam sebi”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U vreme kad se snimala „Zona Zamfirova”, Sloboda Mićalović tek što je zakoračila u dvadesete i još uvek je studirala.

Nije ni slutila da će joj taj film promeniti život. Naime, tada je upoznala Vojina Ćetkovića, za koga se kasnije udala i sa kojim ima dve ćerke.

Pročitajte: Otkrivena tajna imena Slobodine i Vojinove prvorođene bliznakinje!

Istovremeno, dobila je priliku da radi sa najvećim glumačkim bardovima.

- Svoj prvi kadar u životu snimila sam sa Draganom Nikolićem. Naravno, tresla sam se kao prut. Kada je scena bila gotova, Gaga je ustao, povukao me za nos i rekao: ‘Sada će da te krene. Snimaćeš puno, jer si prvi put snimala sa mnom. Tako će biti zauvek’.

Ispostavilo se da je legendarni glumac dobro „prorekao” profesionalnu budućnost lepe glumice.

 

Komentari (0)

Loading