Celebrity News

Da li se to nazire stomačić na snaji Suzane Jovanović i Saše Popovića? Tijana blista (FOTO)

Snaja Suzane Jovanović i Saše Popovića diplomirani je ekonomista, usput se bavi šminkanjem

Da li se to nazire stomačić na snaji Suzane Jovanović i Saše Popovića? Tijana blista (FOTO)

Boško Karanović

Snaja Suzane Jovanović i Saše Popovića skromna je devojka, koja se trudi da svojim ponašanjem ne privlači pažnju medija i javnosti.

Baš zato što ima stav da bi svojim postupcima mogla da ugrozi popularnu svekrvu i svekra, simpatična Tijana oprezna je i obazriva čak i kada je reč o objavama na Instagramu.

Pročitajte: Ćerka Suzane i Saše Popovića spakovala kofere i napustila vilu na Bežaniji, majka ostala slomljena

Uglavnom njen profil krase šminkerski radovi.

Budući da je zaposlena u „Grandu”, tu se nalaze slike sa javnim ličnostima, dok istovremeno ona sa fanovima, doduše jako retko, deli i slike sa prijateljima i suprugom.

Na osnovu tih fotografija da se zaključiti da snaja Suzane Jovanović i Saše Popovića voli da putuje, da je raduju neotkrivene destinacije, manje popularne i poznate.

Pomenuti kadrovi svedoče o divnom odnosu sa zgodnim Danijelom, koji ne dozvoljava da mu iko remeti mir.

instagram/tijana_m_mua

 

Davno je još lično Suzana napomenula da „kod dece” svraća tek kada je pozovu, a da oni isto po pozivu dolaze kod njih u dom na Bežanijskoj kosi, uglavnom na nedeljni ručak.

Veruje se da se samim tim Suzana i Saša ne mešaju mnogo u brak sina i snaje, iako ne kriju da bi voleli da dobiju jednog ukuka ili unuku.

Pročitajte: Bilo nas je više od 20 u prostoriji, a ja sam spavala kao u hotelu sa sedam zvezdica - Suzana Jovanović prenoćila u manastiru

Čitava javnost raduje se toj vesti, zbog čega se već neko vreme zaviruje u Tijanin stomačić ne bi li se došlo do novog podatka na tu temu.

Kada je nedavno ona objavila na društvenim mrežama sliku sa drugaricama gde se stomak istakao, verovatno od previše hrane i pića, odmah je počelo sa spekulacijama na konto trudnoće.

Instagram

,

 

Postoji nada da ako već Tijana i Danijel žele da ćute o tome, da će Suzana i Saša, kada dođe vreme, obradovati publiku informacijom da će postati baba i deda.

Komentari (0)

Loading