Celebrity News

Ekskluzivne fotografije: Svi misle da plivaju u parama, a Аnđelka sa mužem Markom na premijeru došla na tri točka

Muž Anđelke Prpić iznenadio sve na premijeri

Ekskluzivne fotografije: Svi misle da plivaju u parama, a Аnđelka sa mužem Markom na premijeru došla na tri točka

Antonio Ahel/ATAImages

Otkako je objavljeno da je Anđelka Pripić nakon razvoda uplovila u novu vezu, mnoge je zanimalo ko je njen izabranik. Iznenađenje je usledilo tek kada je u javnost dospela informacija da je on njen nesuđeni kum i dobar prijatelj njenog bivšeg muža.

Pročitajte: Ni godinu i po dana nije prošlo od rođenja mezimice Čarne, a Anđelka Prpić ima prelepe novitete, SIN je... (FOTO)

To nije bio kraj iznenađenjima. Svima je privukla pažnju informacija da je i Marko imao dugogodišnju devojku sa kojom je trebao da se venča, a koju je navodno ostavio upravo zbog glumice.

- Nije mogla da veruje šta joj se događa posle 11 godina veze. Mislila je da se šali. Trebalo je da se venčaju, a umesto toga je usledio rastanak. Još kad je saznala da ju je verenik ostavio zbog drugarice, srušio joj se ceo svet. Odmah je Anđelku blokirala na svim društvenim mrežama - rekao je tada izvor blizak paru za medije.

Anđelka je sa Markom započela vezu u martu, a u avgustu je saznala da će po drugi put postati mama.

I dok su se po gradu ispredale priče, Anđelka i Marko Žugić su uživali u ljubavi. Vezu su započeli u martu, a u avgustu ih je obradovala vest o trudnoći.

U maju 2023. godine su dobili devojčicu Čarnu koja je prava kruna njihove ljubavi. Par uživa u svakom zajednićkom trenutku, pa su se zajedno pojavili i na premijeri filma „78 dana”, koja je održana u MTS dvorani.

Story.rs

 

 

Anđelka je za tu priliku izabrala dugu i usku crnu haljinu, naglašenih ramena i otvorenog dekoltea.

Story.rs

 

 

Dubok šlic i damska tašnica nisu sprečili glumicu da sa svojim dragim na premijeru dođe motorom, pa je tako i kaciga, makar u putu, bila deo njenog stajlinga.

Story.rs

 

 

Komentari (0)

Loading