Celebrity News

Emina uslikana u javnom prevozu u Turskoj, bez šminke i manikiranih noktiju! Zar ju je borba oko alimentacije s Mustafom dotle dovela

Emina Jahović na sudu je svojevremeno završila

Emina uslikana u javnom prevozu u Turskoj, bez šminke i manikiranih noktiju! Zar ju je borba oko alimentacije s Mustafom dotle dovela

Instagram

Kada se Emina Jahović na sudu u Istanbulu pojavila, niko nije mogao ni da pretpostavi da je razlog njenog dolaska borba oko alimentacije za sinove Javuza i Jamana.

Pomenute finansijske obaveze nakon razvoda obećao je da će izvršavati pevačicin bivši izabranik, muzičar Mustafa Sandal, međutim, odluku je iznenada povukao i to tajno.

Pročitatje: Usred Eminine borbe za alimentaciju Jaman zadao majci udarac - Nije ni trepnuo

Prvi signali da nešto nije u redu pojavili su se kada je kantautorka shvatila da njena deca nemaju zdravstveno osiguranje, kao i da joj uplata na račun kasni.

Istagram @mustafasandal24

 

Probala je da obavi normalnu komunikaciju sa bivšim, sa kojim je navodno ostala u prijateljskim odnosima, nažalost, razgovora nije bilo.

Emina Jahović na sudu je probala da pronađe pravdu, a da li je proces gotov, ili još uvek traje, da li je Mustafa nastavio da se ponaša kao uzoran otac i bivši suprug niko nikada nije saznao.

Ata images/antoni ahel/ You tube/screenshot

 

Ono što se da primetiti na Instagram profilu bivših supružnika je da pop zvezda i dalje čuva slike i snimke sa nekadašnjim mužem, dok je on sve pobrisao i sada objavljuje jedino fotografije sa novom suprugom Melis.

Takođe, on javnost obaveštava o tome koliko je posvećen sinovima, gde ih sve vodi, podržava ih na privatnom planu i po pitanju obrazovanja i izražavanja talenata, a sve to daje medijima povoda da misle da je on sa Jahovićevom uspeo da zakopa ratne sekire.

Pročitajte: Emini Jahović sinovi zameraju pet stvari - Sve, sve, ali zbog poslednje joj se srce kida na pola (FOTO)

Najnovija Eminina slika u javnom prevozu govori, međutim, nešto sasvim drugo.

Dok jedni tvrde da se zasigurno pevačicina slamarica istanjila, te da prihode od bivšeg supruga ona i ne dobija, drugi pak tvrde da je sve pogrešno protumačeno te da kantautorka zapravo pozira u transferu od zgrade aerodroma do aviona. 

Instagram

 

Možda će u nekom narednom periodu vlasnica brojnih hitova progovoriti o svemu što joj se događa, te ćemo konačno doznati pravu istinu i epilog priče o alimentaciji.

Komentari (0)

Loading