Celebrity News

Prošlost zakucala na vrata Igora Jurića! Milena se suočila sa 25 godina starom fotografijom: Ova osoba nije njen voljeni (FOTO)

Fotografija iz mladosti Igora Jurića izazvala reakcije

Prošlost zakucala na vrata Igora Jurića! Milena se suočila sa 25 godina starom fotografijom: Ova osoba nije njen voljeni (FOTO)

A.K./ATAImages

Fotografija iz mladosti Igora Jurića govori više od hiljadu reči.

Upravo iz tog razloga izabranik Milene Popović i objavio ju je na Instagramu, gde su ga neočekivano ili pak očekivano sačekali razni komentari brojnih fanova.

Pročitajte: Igor Jurić potvrdio najdivnije vesti! Vreme je za slavlje - Čestitajte mi (FOTO)

Želeo je otac pokojne Tijane Jurić da se priseti prošlosti, onih lepih bezbrižnih dana, kada je mladost igrala glavnu ulogu a on bio srećno oženjeni tata dve devojčice.

Na slici on pozira sa, očigledno svega par meseci starom, ćerkom Saškom dok sedi za volanom svog automobila.

Fotografija iz mladosti Igora Jurića svedoči tome da je on danas potpuno drugi čovek i mentalno i fizički.

 

 

Dve i po decenije je prošlo, tu je i tragedija koja je zadesila porodicu, potom razvod braka, i pored svega toga niko nije očekivao ovakvu promenu na Mileninom voljenom.  

Na slici on ima čak 30 kilograma manje.

- Ova fotka je stara 25 godina, ja 30 kg lakši, ćerka Saška slatka bebica, ‘stojadin’ ko grom, a osmeh i dalje isti - napisao je Jurić, koji je verovatno pre objave delić prošlosti podelio sa novom izabranicom.

Pročitajte: Igor Jurić više nije isti čovek, svi krive Milenu za ovoliku promenu

Svi se pitaju kako je Milena reagovala na želju svog dečka da s pratiocima podeli detalje prošlosti koja je bila striktno vezana za prvu suprugu.

 

 

U pitanju je vreme njegove najveće ljubavi s Mirjanom.

Komentari (0)

Loading