Celebrity News

Prva ispovest Danijele Martinović nakon prekida veze s Grašom: Niko nas ne može zlostavljati, sada sam slobodna (FOTO)

Ispovest Danijele Martinović nosi puno preispitivanja

Prva ispovest Danijele Martinović nakon prekida veze s Grašom: Niko nas ne može zlostavljati, sada sam slobodna (FOTO)

youtube printscreen

Domaća javnost nadala se da će ispovest Danijele Martinović dospeti na naslovne strane svih cenjenijih medija svega par dana po prekidu veze s Grašom.

Vest da je dve i po decenije, koliko je muzički par proveo pod istim krovom, nestalo kao gumicom da je obrisano, sve je šokirala, zbog čega je i postojala nada da će bar neko od njih dvoje, najpre pevačica izaći pred publiku i reći šta ima.

Pročitajte: Nije bilo suđeno da uz nju danas stoji Grašo - Danijela Martinović slavi, čestitke stižu

To se, međutim, nije dogodilo. Danijela je odlučila da oćuti prekid, kao i sve što je kasnije usledilo - Grašovu ženidbu sa Hanom Huljić, ali i činjenicu da je ćerki dao ime koje su njih dvoje maštali da će jednoga dana dati svom detetu.

Antonio Ahel / Ata images

 

U par navrata ona je bila gošća emisija u kojima je pričala o svojim projektima, o bivšem dečku ni reč nije želela da kaže, ali kada se u prodaji pojavila njena biografija, sve je bilo jasno.

Tu je pop zvezda kazala jasno svoj stav po pitanju porodice i činjenice da se nije ostvarila u ulozi majke.

Čini se da je ta ispovest Danijele Martinović zabolela sve žene, posebno one koje su joj u  koži, zbog čega je dobila ogromnu podršku.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nedavno se ona opet oglasila, a u redovima koji se tiču nje same i karijere mnogima se čini da ima Graša, koliko god da je želela priču da uvije.

– Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pevačku karijeru, okusila sam popularnost - kazala je Danijela pa dodala: 

- Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osećam, jer verovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja.

Pročtiajte: Sa Grašom na ovo čekala 2 decenije, a on joj je ostvario san - Danijela Martinović i Josip Plavić spremni na veliki korak

– Sada sam slobodna od samoprezira, od samoosuđivanja, od samoodbacivanja. Znate, niko nas ne može zlostavljati više nego mi sami sebe i to sam shvatila tek sa iskustvom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Savetovala bih svim ženama da ne srljaju u veze, i da nastoje da im partner bude prijatelj - zaključila je, nama ostaje da protumačimo da li joj je Grašo bio u mislima dok je pomenute rečenice izgovarala.

Komentari (0)

Loading