Celebrity News

Supruga Branimira Popovića uslikana u zagrljaju čoveka koji deda može da joj bude: Svi su znali da voli starije muškarce, ali...

Supruga Branimira Popovića mlađa je od njega 21 godinu

Supruga Branimira Popovića uslikana u zagrljaju čoveka koji deda može da joj bude: Svi su znali da voli starije muškarce, ali...

Marija Mladjen/ATAImages

Da supruga Branimira Popovića voli zrelije muškarce, zaključilo se pošto je uplovila u vezu sa 21 godinu starijim kolegom, a potom se za njega udala i rodila mu ćerku Sofiju.

Sanja Jovićević, koju televizijska publika zna po ulozi u seriji „Budva na pjenu od mora”, gde tumači jednu od glavnih uloga, bila je tek studentkinja kada se zaljubila u Branimira koji joj je bio profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju.

Pročitajte: Dragana Mićalović obukla venčanicu, pred oltar stala sa dve i po decenije starijim kolegom (FOTO)

Nije bilo prvi put da profesor i studentkinja otpočnu romansu, zbog čega je javnost tu činjenicu progutala kao i veliku razliku u godinama među njima.

Instagram

 

Prethodno se spekulisalo da je Branimir večiti, zakleti neženja, da mu nijedna žena ne odgovara, a pojavila se i bojazan da će ostati samac.

Stoga su to što je lepa, mlada i zgodna Sanja uplovila u njegov život svi smatrali blagoslovom.

Imao je glumac 47 godina kada se ostvario u ulozi muža i oca, njegova izabranica nešto više od 26, a sudbina je htela da budu jedno, što oni danas deceniju kasnije i jesu.

Žive Branimir i Sanja skladno i povučeno, retko o svom braku govore za javnost, što je razlog da se o njemu spekuliše u medijskom prostoru.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Svi bi voleli da znaju kako to glumački par živi, te je normalno što usled nedostatka informacija dolazi do nagađanja.

U tome svakako pomažu fotografije koje supruga Branimira Popovića vešto deli sa fanovima na Instagramu.

Pročitajte:Intimna ceremonija za najbliže- Pogledajte fotografiju Branimira Popovića i 20 godina mlađe koleginice sa venčanja, toliko su lepi i sijaju

Nedavno je baš podelila objavu gde pozira u zagrljaju Radeta Šerbedžije.

Instagram

 

 

S obzirom na bliskost koja se da videti na slici nije ni čudo što je zagraljaj privukao veliku pažnju.

 

Komentari (0)

Loading