Celebrity News

Nikada ne biste pogodili pravo ime Seke Aleksić: Nije ni Suada ni Sanela (FOTO)

Brak Seke Aleksić satkan je na snažnim temeljima

Nikada ne biste pogodili pravo ime Seke Aleksić: Nije ni Suada ni Sanela (FOTO)

ata images/antonio ahel

Brak Seke Aleksić i Veljka Piljkića poslednjih godinu dana u žiži je medijskog interesovanja.

Pokušali su pojedinci da bace senku na ljubav estradne umetnice i njenog izabranika, ali sve pomenuto demantovala je lično pevačica.

Pročitajte: Seku Aleksić stjuardesa pronašla u strašnom stanju - Zamolila je da pod hitno napusti avion

Naime, jedno vreme se pričalo da je Seku Veljko prevario sa dadiljom i da sa njom ima dete.

Taj podatak preneli su svi mediji, zbog čega je atraktivna crnka morala da reaguje i to putem društvenih mreža, gde je vrlo aktivna.

 

 

Napomenula je tada Seka da svi oni koji su udarili na ono što joj je sveto treba da odgovaraju.

Ubrzo su se u medijima pojavile izjave njenih zaposlenih, što je dodatno ukazalo na to da je brak Seke Aleksić idiličan i da se zaista neko namerio tu idilu da naruši.

– O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak - kazala je Sekina kućna pomoćnica za “Scandal”, pa dodala: 

 

 

- Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila. 

Ništa drugačije nisu glasile ni Sekine izjave, koje se iz godine u godinu ne menjaju. Čini se da je rođenje sinova Jakova i Jovana dodatno učvrstilo njen odnos s Veljkom.

– Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on oseća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica.

Pročitajte: Veljko se za ovo borio punih 13 godina - Seka Aleksić mužu ispunila najveću želju

- Želim da mu sve pružim i da mu sve bude nadohvat ruke. Veljko izuzetno mnogo trenira, zdravo se hrani. Ne jede on samo skupe stvari, obraduje se i kada napravim pljeskavice od spanaća, ali hrani se zdravo i ja mu tim stvarima udovoljavam, rekla je Seka pa istakla:

 

 

– Najviše volim da ga obradujem kada ostanem sama sa decom. On tada misli da će pojesti nešto što je ostalo od juče ili popiti protein jer „Svetlana nema vremena nešto da mu skuva“.

- Inače, uvek me zove ili tako ili „ljubavi“, nikada ne kaže Seka. E onda kada dođe, sačekaju ga tri jela na stolu, ja onda uživam dok ga gledam. Poklon svako može da kupi ali u ovim momentima ti zapravo pokazuješ ljubavi i požrtvovanje - zaključila je.

Komentari (0)

Loading