Celebrity News

Senidah stigla u Beograd – AUTFIT GORI, otkrila i detalje o koncertu

Senida Hajdarpašić stigla je u Beograd povodom najavljenog koncerta na Tašmajdanu u petak, 30. avgusta, a na beogradski aerodrom stigla je u šik autfitu, koji je apsolutni hit ovog leta.

Senidah stigla u Beograd – AUTFIT GORI, otkrila i detalje o koncertu

Promo

Pevačica se pojavila u pink tunici i ljubičastim pantalonama, dok je na nogama imala zlatne espadrile koje su apsolutni hit ove sezone. Mnogi su komentarisali da popularna Slovenka nikad bolje nije izgledala, a njen dolazak na aerodrom nije prošao nezapaženo. Osim što se slikala sa fanovima, Senidah je bila više nego raspoložena da pozira fotoreporterima koji su je dočekali na aerodromu, a ovom prilikom otkrila je i nekoliko detalja o predstojećem koncertu.

„Moraću i da igram, samo se nadam da neću zaboraviti korake“, kroz osmeh je prokomentarisala i dodala da će imati i gosta iznenađenja. „Ta osoba se nije pojavila na bini ne znam otkad, tako da mislim da će beogradska publika biti jako zadovoljna“, rekla je Senidah.

Rekla je i ko će joj biti najveća podrška u petak na Tašmajdanu: „Moji prijatelji. Moja druga familija“. Na pitanje da li će u Beogradu biti i njena jača polovina kratko je odgovorila: „Nažalost neće“.

Senidah je u Beograd stigla sa tri kofera, a kako je izjavila, očekuje da joj u narednim danima stigne još stvari: „Nešto mi je ovde, nešto tek treba da mi stigne. Idem i do šnajderke da vidim šta smo spremili za koncert. Presvlačiću se previše puta, mislila sam da će to biti lagano, ali moraću da požurim“, kazala je ona.

Ulaznice za Senidin koncert dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru "Rajićeva" (I sprat) i na više od 1.000 "Moj kiosk" trafika širom Srbije.

Komentari (0)

Loading